EURO

"Μου λείπει η μαμά μου"!

"Μου λείπει η μαμά μου"!

Ο πιο διάσημος οπαδός στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ο Ιβάν Μπογκντάνοφ, "ξέσπάσε" μέσα από τη φυλακή αναφορικά με τα επεισόδια στη Γένοβα. "Δεν γνωρίζω ούτε μαφιόζους, ούτε εμπόρους ναρκωτικών, δεν πήρα χρήματα για να κάνω φασαρίες", τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ παραδέχτηκε ότι του λείπουν οι φίλοι και η μητέρα του!

"Δεν πήρα χρήματα από κανέναν για αυτά που έκανα στο στάδιο της Γένοβας, δεν γνωρίζω μαφιόζους ή εμπόρους ναρκωτικών", τόνισε (μέσω του δικηγόρου του Τζανφράνκο Πάγκανο) μέσα από την φυλακή του Ποντεντέτσιμο ο Σέρβος σκληροπυρηνικός οπαδός, και συνέχισε:

"Εάν είχα πάρει 200.000 ευρώ, όπως λέγεται, δεν θα είχα ταξιδέψει με λεωφορείο και δεν θα κοιμόμουν σε ξενοδοχείο κατηγορίας ενός αστεριού. Είμαι απλά ένας οπαδός του Ερυθρού Αστέρα. Δεν είμαι μαριονέτα κανενός.

Έχω ήδη πει για ποιό λόγο έκανα αυτά που έκανα, και ζήτησα συγγνώμη. Δεν είχα την παραμικρή ιδέα ότι όλο αυτό που έγινε θα προκαλούσε ένα διεθνές σκάνδαλο και θα με συνέδεε με μαφιόζους και εγκληματίες".

Σττην τελευταία του συνέντευξη, η οποία φιλοξενείται στην εφημερίδα της πατρίδας του "Vecernje Novosti", ο Μπογκντάνοφ παραδέχτηκε επίσης ότι προτιμάει να δικαστεί στην Ιταλία παρά στην πατρίδα του ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα... τρυφερός όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του.

"Πιστεύω ότι θα έχω μία ποινή πολύ λιγότερο βαριά σε σύγκριση με την αντίστοιχη που θα έχω στη Σερβία και μπορώ να βασίζομαι σε μία σωστή και δίκαια δίκη, κάτι που δεν μπορώ να περιμένω στο Βελιγράδι.

Επιπλέον, η φυλακή εδώ στην Ιταλία είναι σίγουρα πιο άνετη. Θα ήθελα να μην έρχονταν έτσι τα πράγματα και να σταματούσαν να γράφουν οι εφημερίδες για τις περιπέτειές μου.

Μου λείπουν οι φίλοι μου αλλά κυρίως η μαμά μου. Ελπίζω να είναι καλά και να μην ανησυχεί για μένα".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ