EURO

Αστεία υπονοούμενα των Ουαλών για Κάκο!

GEPA-04061074170 - MARBURG,SLOWENIEN,04.JUN.10 - FUSSBALL - FIFA Weltmeisterschaft 2010 in Suedafrika, Vorberichte, Vorbereitung, Vorbereitungsspiel, Freundschaftsspiel, Laenderspiel, Slowenien vs Neuseeland. Bild zeigt Schiedsrichter Anstasios Kakos (GRE). Foto: GEPA pictures/ Andreas Reichart
GEPA-04061074170 - MARBURG,SLOWENIEN,04.JUN.10 - FUSSBALL - FIFA Weltmeisterschaft 2010 in Suedafrika, Vorberichte, Vorbereitung, Vorbereitungsspiel, Freundschaftsspiel, Laenderspiel, Slowenien vs Neuseeland. Bild zeigt Schiedsrichter Anstasios Kakos (GRE). Foto: GEPA pictures/ Andreas Reichart INTIME SPORTS

Σπόντες για τον Τάσο Κάκο και τον ορισμό του από την UEFA για την αναμέτρηση Μαυροβούνιο-Ουαλία πέταξε ο τεχνικός των Ουαλών, Τζον Τόσακ. "Με τα χρόνια Μαυροβούνιο-Ελλάδα έχουν καλές σχέσεις"....

Εξέπληξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας, Τζον Τόσακ με τις δηλώσεις του για τον Έλληνα ρέφερι της αποψινής συνάντησης με το Μαυροβούνιο, Τάσο Κάκο.

Ο 61χρονος προπονητής στάθηκε στην χιλιομετρική απόσταση που χωρίζει Ελλάδα και Μαυροβούνιο και στις καλές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα.

Στο δημοσίευμα μάλιστα αναφέρεται πως η απόσταση από την Κέρκυρα (γενέτειρα του Κάκου) μέχρι την Ποντγκόριτσα, πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου είναι μόλις 368 μίλια.

Ο άλλοτε τεχνικός της Ρεάλ τόνισε χαρακτηριστικά: "Ο διαιτητής είναι από ένα μέρος κοντά στο Μαυροβούνιο. Νομίζω ότι η UEFA εξοικονόμησε χρήματα με την επιλογή αυτού του διαιτητή.

Είναι έμπειρος διαιτητής, έχει σφυρίξει ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και θα τον αφήσουμε να πάρει ότι αποφάσεις θεωρεί σωστές.

Με τα χρόνια το Μαυροβούνιο και η Ελλάδα έχουν αποκτήσει καλές σχέσεις, θα περιμένουμε και θα δούμε".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ