EURO

Η Αγγλία νίκησε τους 10 Πορτογάλους

Η Αγγλία νίκησε τους 10 Πορτογάλους

Με γκολ του Σμόλινγκ στο 86' η Αγγλία νίκησε 1-0 στο "Wembley" την Πορτογαλία, η οποία από το 35' έπαιζε με 10 παίκτες λόγω "καρατιάς" του Μπρούνο Άλβες στον Χάρι Κέιν. Ο Βιεϊρίνια ταλαιπώρησε τον Βάρντι (video)

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά για την Αγγλία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Euro 2016, καθώς επικράτησε με 1-0 της Πορτογαλίας στο "Wembley".

Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κρις Σμόλινγκ, ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης στο 86ο λεπτό, με κοντινή κεφαλιά από σέντρα του Ραχίμ Στέρλινγκ από αριστερά.

Η Αγγλία νίκησε τους 10 Πορτογάλους
© REUTERS
Η Αγγλία νίκησε τους 10 Πορτογάλους
© AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν ούτε στον πάγκο (ξεκουράζεται), ενώ η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έπαιζε με 10 παίκτες από το 35ο λεπτό λόγω "καρατιάς" του Μπρούνο Άλβες στον Χάρι Κέιν.

Γενικά η Πορτογαλία έκανε καλή εμφάνιση, φυσικά με έμφαση στην άμυνα, ενώ ο Βιεϊρίνια ήταν εξαιρετικός και ταλαιπώρησε τον Τζέιμι Βάρντι.

Ο άσος της Βόλφσμπουργκ παίζει πια μόνιμα δεξί μπακ και η Αγγλία έπαιξε 4-4-2 με 10άρι τον Ρούνεϊ και στην επίθεση τους Κέιν και Βάρντι, αλλά οι δυο τους έπαιζαν πολύ πλάγια, σαν εξτρέμς.

Ο Βάρντι έπαιξε αριστερά, έπεφτε πάνω στον Βιεϊρίνια που πάντα τον έκοβε, ενώ ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ ανάγκαζε αυτόν της Λέστερ να τον μαρκάρει διότι ήταν φυσικά και... ορεξάτος επιθετικά. Τις περισσότερες φορές ο Βάρντι τον σταματούσε με φάουλ.

Η Αγγλία νίκησε τους 10 Πορτογάλους
© GETTY IMAGES

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Γουόκερ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Ρόουζ, Ντάιερ, Μίλνερ (66' Γουίλσιρ), Άλι (90' Χέντερσον), Ρούνεϊ (78' Λαλάνα), Κέιν (78' Στάριτζ), Βάρντι (66' Στέρλινγκ).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Βιεϊρίνια, Μπρούνο Άλβες, Ρικάρντο Καρβάλιο (90' Έντερ), Ελιζέου, Άντριεν Σίλβα (72' Ρενάτο Σάντσες), Ντανίλο Περέιρα, Ζοάο Μοουτίνιο (73' Ουίλιαμ Καρβάλιο), Ζοάο Μάριο (46' Αντρέ Γκόμες), Ράφα Σίλβα (38' Ζοζέ Φόντε), Νανί (61' Κουαρέσμα).

*κόκκινη 35 Μπρούνο Άλβες

Αγγλία - Πορτογαλία 1-0

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ