EUROPA LEAGUE

Άλβες: "Πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ"

Άλβες: "Πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Απόλυτα χαρούμενος από το χειροκρότημα του κόσμου της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Μπρούνο Άλβες, υπογραμμίζοντας πως θα τους έχει πάντα μέσα στην καρδιά του, γι' αυτό έκανε και την αντίστοιχη χειρονομία.

Ο Πορτογάλος αμυντικός, μίλησε στους Ρώσους δημοσιογράφους για το ματς, τονίζοντας πως κρίθηκε στο χαμένο πέναλτι που έριξε ψυχολογία των "κιτρινόμαυρων".

"Το ματς ήταν ισορροπημένο στην αρχή. Από το 20' και μετά η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία, αλλά η φυσιογνωμία του παιχνιδιού άλλαξε τελείως με την φάση του πέναλτι. Εκεί χάθηκε εντελώς η ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ και εμείς σταθήκαμε τυχεροί, γιατί καταφέραμε να σκοράρουμε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κάτι που επηρέασε ακόμη περισσότερο τους αντιπάλους.

Από 'κει και πέρα, στο δεύτερο μέρος, το μόνο που κάναμε ήταν να εφαρμόσουμε με απόλυτη επιτυχία τις αντεπιθέσεις και να πάρουμε εύκολα τη νίκη", τόνισε ο πρώην άσος της Ένωσης.

Όσο για το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, είπε: "Ένιωσα πάρα πολύ όμορφα με το χειροκρότημα των οπαδών της ΑΕΚ, έχω πολύ καλές αναμνήσεις και τους έχω πάντα στα καρδιά μου. Γι' αυτό έκανα την χειρονομία στο τέλος του αγώνα (δείτε φωτογραφία)".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ