EUROPA LEAGUE

Έξαλλοι οι Σκωτσέζοι

Έξαλλοι οι Σκωτσέζοι
INTIME SPORTS

Το μπάχαλο που επικρατεί σχετικά με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τελικά την αναμέτρηση ΑΕΚ – Νταντί Γιουνάιτεντ, έχει εξοργίσει τους Σκωτσέζους.

Ο πρόεδρος της αντιπάλου της ΑΕΚ, Στίβεν Τόμσον, εξέφρασε την ανησυχία του για την ασφάλεια των 500 εκδρομέων της ομάδας του στην Ελλάδα, ενώ δε δίστασε να δηλώσει την απόλυτη δυσαρέσκειά του για τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τη συνεχόμενη αλλαγή της έδρας.

Ο Τόμσον ισχυρίζεται ότι δαπάνησε 50.000 λίρες ώστε το γήπεδο της Νταντί να πληροί τις προδιαγραφές που προβλέπονται από την UEFA και εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος, επειδή, όπως υποστηρίζει, ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Ο Σκωτσέζος πρόεδρος θεωρεί ότι η πλευρά της UEFA είναι ελαστική υπέρ το δέον, καθώς δεν έχει επιβάλει κάποια ποινή στο "δικέφαλο", όπως θα έπρεπε να έχει κάνει με δεδομένη την αδυναμία της ΑΕΚ να χρησιμοποιήσει ένα κατάλληλο γήπεδο.

Συγκεκριμένα ο Τόμσον δήλωσε στην Herald Scotland: " Είμαι εξοργισμένος, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Θα πάμε να παίξουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA".

Ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας Πίτερ Χιούστον δείχνει να μην έχει επηρεαστεί από την κατάσταση καθώς ξεκαθάρισε: " Η αλλαγή των γηπέδων δεν θα μας επηρεάσει ολοκληρωτικά. Οι παίκτες γνωρίζουν τί πρέπει να κάνουν".

Ο Στίβεν Τόμσον θα φτάσει το πρωί της Τετάρτης (25/8) στην Ελλάδα, λίγο πριν φτάσει η αποστολή της ομάδας, με τον επικεφαλής ασφαλείας του κυβερνητικού σώματος, Ντέρεκ Κίρκγουντ, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ