EUROPA LEAGUE

"Μην υποτιμήσουμε τον Άρη"

"Μην υποτιμήσουμε τον Άρη"
INTIME SPORTS

Δύσκολο αντίπαλο θεωρεί ο Κίκε Φλόρες τον Αρη καλώντας τους παίκτες του να τον σεβαστούν και να μην τον υποτιμήσουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ατλέτικο ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στο Βιθέντε Καλντερόν (22:05):

« Είναι το τελευταίο χαρτί του Άρη για την πρόκριση και είναι σίγουρο πως θα παίξει με πολύ πάθος. Εμείς ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Περισσότερο ανησυχώ για τη δική μου ομάδα παρά για τον αντίπαλο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Ο μεσοαμυντικός της Ατλέτικο, Μάριου Σουάρεθ, δήλωσε: «Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση το συντομότερο δυνατό και αυτό θα γίνει μόνο με νίκη. Είμαστε πεπεισμένοι πως θα τα καταφέρουμε, αλλά ξέρουμε πως το έργο μας δεν θα είναι εύκολο.

Δεν θέλουμε να έχουμε απώλειες και στόχος μας είναι να επιβάλουμε το παιχνίδι μας στον αντίπαλο και να χαρίσουμε την πρόκριση στους οπαδούς μας. Δεν σκεφτόμαστε τη συνέχεια της διοργάνωσης. Πρώτα θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε και αν τα καταφέρουμε θα πάμε στη Γερμανία για να διεκδικήσουμε την πρωτιά απέναντι στη Λεβερκούζεν».

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ