EUROPA LEAGUE

Μπερνς: "Δεν σκύβουμε κεφάλι"

Μπερνς: "Δεν σκύβουμε κεφάλι"
INTIME SPORTS

Απόλυτα ειλικρινής εμφανίστηκε ο Μπερνς, τονίζοντας πως η Ζενίτ είναι πολύ καλύτερη ομάδα, ενώ για την συνέχεια είπε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να συνεχίσουν την προσπάθεια στην Ελλάδα.

Ο Αυστραλός επιθετικός, δεν θέλησε να σταθεί στο χαμένο πέναλτι του Μπλάνκο και δεν μάσησε τα λόγια του: "Θέλαμε την πρόκριση, αλλά δεν τα καταφέραμε και αυτό είναι απογοητευτικό. Παίξαμε στο 100%, αλλά η Ζενίτ αποδείχθηκε πολύ καλύτερη ομάδα.

Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί, αν σκοράραμε στο πέναλτι. Ήμασταν, όμως, άτυχοι μιας και 9 στις 10 φορές ο Μπλάνκο σκοράρει από το πέναλτι. Ακόμα και αν σκοράραμε σε αυτό το σημείο, κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν".

Όσο για την συνέχεια, ο Μπερνς είπε: "Τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα, να μην απογοητευτούμε. Δεν πρέπει να έχουμε σκυμμένα τα κεφάλια. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να μαζέψουμε βαθμούς και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο".

Ντιόπ: "Η πρόκριση είχε χαθεί πριν..."

Από την πλευρά του, ο Ντιόπ τόνισε πως η πρόκριση είχε χαθεί στο ματς με την Άντερλεχτ, όπου η ΑΕΚ δεν κράτησε τη νίκη: "Αναμφισβήτητα, η πρόκριση για μας χάθηκε στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Τότε που -αν και κερδίζαμε 1-0- δεν καταφέραμε να “καθαρίσουμε” το παιχνίδι. Και αυτό ήταν καθοριστικό, γιατί η μόνη πραγματική αντίπαλος ήταν η Άντερλεχτ. Όταν, λοιπόν, καταφέρνεις να προηγηθείς, αλλά δεν μπορείς να κρατήσεις τη νίκη, αυτό κοστίζει".

Όσο για το ματς, είπε: "Σίγουρα το καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού ήταν το χαμένο πέναλτι. Έτσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο. Ο Μπλάνκο συνεχώς σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε, αλλά συμβαίνουν και τα άσχημα. Θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει με το σουτ του Μπερνς, αλλά το σίγουρο είναι ότι παίζαμε απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα.

Τρέξαμε δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε κάτι, αφού εκτός των άλλων είχαν και τρομερή εμπειρία. Η Ζενίτ ήταν ανώτερη απ’ όλες τις ομάδες του ομίλου, κάτι που αποδείχθηκε και από το ότι τελείωσε με έξι νίκες".

Για την τακτική του Χιμένεθ: "Ξεκινήσαμε με 4-5-1, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, γιατί ο Λυμπερόπουλος ήταν μόνος του μπροστά, χωρίς στήριξη. Μετά το δεύτερο γκολ ήταν φυσιολογικό να αλλάξουμε το σύστημα, αλλά πάλι δεν μας βγήκε. Παλιότερα είχαμε χρησιμοποιήσει το 4-5-1 και είχαμε νικήσει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Καφές: "Όλα κρίθηκαν στο πέναλτι"

Στο χαμένο πέναλτι στάθηκε ο Παντελής Καφές, που δεν έκρυψε την απογοήτευσή του: "Όλα κρίθηκαν στο πέναλτι που ήταν σε κρίσιμο χρονικό σημείο. Χάσαμε για μεγάλη ευκαιρία πρόκρισης. Οι παίκτες της Ζενίτ είναι πάρα πολύ καλοί. Η Ζενίτ μας αιφνιδίασε και πήρε τη νίκη. Είμαστε απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και το κύπελλο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ