EUROPA LEAGUE

Ο Ατρόμητος υποστηρίζει ότι η Ντινάμο Μπρεστ πρόσφερε τεσσάρων μηνών ληγμένα κρουασάν και σοκολατάκια

EUROPA LEAGUE / ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τον Ατρόμητο, η Ντινάμο Μπρεστ έδωσε ληγμένα εδώ και τέσσερις μήνες κρουασάν και σοκολατάκια στην αποστολή των Περιστεριωτών - τα οποία έγιναν αντιληπτά και δεν καταναλώθηκαν - πριν από την έναρξη του αγώνα των δύο ομάδωμ στη Λευκορωσία.

Ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα (4-3) από την Ντινάμο στην Μπρεστ για την πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League και θα επιχειρήσει στη ρεβάνς του Περιστερίου να κάνει την ανατροπή (2/8, 20:15) και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Στον Ατρόμητο υποστηρίζουν ότι τα τρόφιμα που τους προσφέρθηκαν (ως είθισται) από την ομάδα της Λευκορωσίας στα αποδυτήρια πριν την έναρξη της αναμέτρησης ήταν ληγμένα. Επρόκειτο για κρουασάν και σοκολατάκια, στα οποία η αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης είχε παρέλθει εδώ και τέσσερις μήνες.

Αυτό έγινε αντιληπτό από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου και τα τρόφιμα κατέληξαν στα σκουπίδια. Το περιστατικό δεν καταγγέλθηκε στον παρατηρητή της αναμέτρησης. Αντίθετα, επιχειρήθηκε να γνωστοποιηθεί στους ανθρώπους της Ντινάμο.

Η αδυναμία επικοινωνίας, ακόμη και στην αγγλική γλώσσα, αποτελούσε εμπόδιο - σύμφωνα με τους Περιστεριώτες - ενώ οι Λευκορώσοι εκδήλωναν την άγνοιά τους σχετικά με το περιστατικό. Στο Περιστέρι δεν σκέφτονται, ωστόσο, να προχωρήσουν σε καταγγελία στην UEFA προκειμένου να μη διαταραχθεί η ατμόσφαιρα ενόψει και της επικείμενης ρεβάνς. Σύμφωνα με τους ανθρωπους του Ατρόμητου δεν έχει ληφθεί φωτογραφικό υλικό από τα ληγμένα τρόφιμα, ως αποδεικτικό υλικό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ