ΕΥΡΩΠΗ

Φράνκ Στράντλι ο κοινωνικός λειτουργός!

Φράνκ Στράντλι ο κοινωνικός λειτουργός!
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr βρήκε τα ίχνη του Φράνκ Στράντλι που πέρασε από τον Παναθηναϊκό. Ο ευτραφής Νορβηγός πλέον απασχολείται ως κοινωνικός λειτουργός (video)!

Ο Φρανκ Στράντλι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό για δύο σεζόν στα τέλη της δεκαετίας του '90 αλλά κατάφερε να αφήσει το στίγμα του, όχι τόσο για την εκτελεστική δεινότητα του αλλά για τα παραπανίσια κιλά του.

Ο άλλοτε στράικερ του Παναθηναϊκού εγκατέλειψε σε ηλικία μόλις 29 ετών το ποδόσφαιρο προκειμένου να ξεκινήσει μία νέα καριέρα. Ο 38χρονος Στράντλι θεωρείται ένας από τους καλύτερους κοινωνικούς λειτουργούς στην πατρίδα του, το Κρίστιανσταντ.

Ο Νορβηγός, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών φροντίζει σε ειδικό κέντρο παιδιά ηλικίας 13-18 ετών που αντιμετωπίζουν οικογενειακά προβλήματα αλλά και μπλεξίματα με ναρκωτικά.

" Είναι μια υπέροχη δουλειά και μου ταιριάζει. Είμαι προπονητής στα παιδιά μου, όμως και αυτά είναι δικά μου παιδιά που χρειάζονται περισσότερη φροντίδα" τονίζει χαρακτηριστικά.

O Φρανκ Στράντλι μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον Παναθηναϊκό και το πέρασμα του από την Ελλάδα".

Ήταν υπέροχο να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Ήμουν εκεί με το 'κουνούπι' (σ.σ.:Μίκλαντ) και απολαύσαμε την παρουσία μας στον σύλλογο.

'Ηταν ιδιαίτερη στιγμή για μένα η συμμετοχή μου στο Τσάμπιονς Λιγκ και ειδικά σε αγώνες όπως κόντρα στην Άρσεναλ. Επιπροσθέτα είχαμε πρόσβαση σε σπουδαίες προπονητικές εγκαταστάσεις. Επίσης δεν ξεχνάω τον ήλιο και τη ζέστη που επικρατούσε εκείνα τα χρόνια".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2009 ο Φρανκ Στράντλι επέστρεψε -προσωρινά όπως αποδείχθηκε- στην ενεργό δράση προκειμένου από κοινού με τον φίλο του Αντρέας Λουντ να βοηθήσουν την ερασιτεχνική FC Lund να προβιβασθεί στην... 5η τη τάξει κατηγορία του νορβηγικού ποδοσφαίρου.

Δείτε ανάμεσα στα καλύτερα γκολ του Παναθηναϊκού και ένα τέρμα του Φρανκ Στράντλι κόντρα στον Πανηλειακό το 1998.



TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ