ΕΥΡΩΠΗ

Mπιάρσμιρ:"Δεν είμαι δειλός αλλά..."

Mπιάρσμιρ:"Δεν είμαι δειλός αλλά..."

Ο φόβος του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής στον Παναθηναϊκό οδήγησε τον Ματίας Μπιάρσμιρ στη Ρόζενμποργκ. "Δεν είμαι δειλός παίκτης που τρέχει στην πρώτη ευκαιρία όμως δεν μπορούσα να ρισκάρω" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Σουηδός στόπερ παραχώρησε συνέντευξη σε νορβηγική εφημερίδα όπου εξήγησε γιατί παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από το "τριφύλλι" στην RBK.

" Θέλω να νιώθω ότι παίζω σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα και όχι απλά να παίζω ένα παιχνίδι κάθε τρεις εβδομάδες. Ένιωθα ότι θα έχω λιγότερο χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό και επέλεξα να μην ρισκάρω.

Θα μπορούσα απλά να κάτσω και να περιμένω μήπως απολυθεί ο προπονητής και αρχίσω να παίζω. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι να παίζω πολλά παιχνίδια και αυτό με… έφερε στην Ρόζενμποργκ».

Ο Μπιάρσμιρ δεν γνωρίζει εάν θα επιστρέψει μετά τη λήξη του δανεισμού του στον Παναθηναϊκό.

«Δ εν το έχω σκεφτεί. Από τη συμφώνησα με την Ρόζενμποργκ, έπεσα για ύπνο».

Ο πρώην άσος της Γκέτεμποργκ εξήγησε τους λόγους που τον έφεραν στους πρωταθλητές Νορβηγίας.

« Προτιμώ να παίζω στο νορβηγικό πρωτάθλημα και στο Europa League, από το να παίξω απλά στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Ελπίζω μέσω των αγώνων μου με την Ρόζενμποργκ, να μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Αλλά θα πρέπει να έχω καλή απόδοση».


Παράλληλα παραδέχθηκε πως η νέα μετακόμιση λόγω των καιρικών συνθηκών ενδεχομένων να μην αρέσει στην σύντροφο του.

« Η αλλαγή αυτή, μάλλον είναι χειρότερη γι’ αυτήν. Είναι σκληρό να μετακομίζεις από την ζεστή Αθήνα στο Τροντχάιμ. Θα αγοράσει ένα ζεστό μπουφάν».

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ