ΓΑΛΛΙΑ

Παρουσιάστηκαν Μπασινάς-Χαριστέας

Παρουσιάστηκαν Μπασινάς-Χαριστέας

Ο πρόεδρος της Αρλ, Μαρσέλ, Σαλερνό, παρουσίασε επίσημα τους Άγγελο Μπασινά και Άγγελο Χαριστέα, με αμφότερους τους Έλληνες άσους να υπογράφουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νεοφώτιστη στη Λιγκ 1.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Αβινιόν, η παρουσίασή των δύο παικτών έγινε περίπου δύο ώρες αργότερα από το προγραμματισμένο "εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων κατά την ολοκλήρωση των συμβολαίων", ενώ γίνεται επίσης λόγος για την μεγάλη εμπειρία που κουβαλούν αμφότεροι από την παρουσία τους στην Εθνική Ελλάδας.

"Ο Άγγελος Χαριστέας είναι ένας επιθετικός που μετράει 85 συμμετοχές με την Ελλάδα, είναι αυτός που σκόραρε το γκολ που απέκλεισε τη Γαλλία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 και επίσης αυτός που έδωσε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην Ελλάδα με δικό του γκολ. Έπαιξε ακόμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Ο Άγγελος Μπασινάς είναι ο παίκτης με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές από τους δύο, καθώς είναι ένας αμυντικός μέσος με 100 παρουσίες με την Ελλάδα.

Και οι δύο παίκτες υπέγραψαν συμβόλαιο δύο ετών με την Αρλ και αναμένεται να έχουν δικαίωμα συμμετοχής για το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με την Τουλούζ",
συμπληρώνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ