ΓΑΛΛΙΑ

Στέλνουν Ροτέν σε ΟΣΦΠ, ΑΕΚ

Jerome Rothen proprietaire du cheval Rusee d Arbaz - Hippisme - Prix des Camelias - 06.12.2007 - Vincennes - largeur attitude pose portrait echo echos foot fooball paris saint germain PSG
Jerome Rothen proprietaire du cheval Rusee d Arbaz - Hippisme - Prix des Camelias - 06.12.2007 - Vincennes - largeur attitude pose portrait echo echos foot fooball paris saint germain PSG DYGA / PANORAMIC

Δημοσίευμα από την Γαλλία θέλει Ολυμπιακό και ΑΕΚ να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ζερόμ Ροτέν

Η Παρί Σεν Ζερμεν για άλλη μια μεταγραφική περίοδο φαίνεται πως ψάχνει απεγνωσμένα ομάδα για να ξεφορτωθεί τον Ζερόμ Ροτέν, ο οποίος αμείβεται με αρκετά χρήματα.

Ο Ροτέν, που ήταν στο στόχαστρο της ΑΕΛ το προηγούμενο καλοκαίρι, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού αλλά και της ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα λέει η Le Parisien.

Βέβαια κάτι τέτοιο φαίνεται δύσκολο, αφού το Ροτέν για να φύγει από την Παρί ζητάει το ίδιο συμβόλαιο με αυτό που έχει στην Γαλλία, ενώ η καριέρα του τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Ο ίδιος βέβαια δεν δείχνει να επηρεάζεται και στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την δεύτερη αγάπη του. Τον ιππόδρομο και τα άλογα.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ