ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ευκαιρίες πολλές, γκολ κανένα

Ευκαιρίες πολλές, γκολ κανένα

Εξαιρετικό θέαμα αλλά χωρίς την πέμπτουσία του ποδοσφαίρου το γκολ (0-0), ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στη "Νόρντμπανκ Αρένα" μεταξύ του Αμβούργου και της Μπάγερν Μονάχου. Δοκάρι του Πιτρόιπα στο 81' για τους γηπεδούχους.

Με "λευκή" ισοπαλία ολοκληρώθηκε το ντέρμπι των ιστορικών ομάδων του Αμβούργου με την Μπάγερν Μονάχου. Οι δύο ομάδες στην αυλαία της ένατης αγωνιστικής πάλεψαν και μετά από ένα εξαιρετικό θέαμα έμειναν στο 0-0.

Σ' ένα κατάμεστο "Νόρντμπανκ Αρένα", οι οπαδοί και των δύο ομάδων παρακολούθησαν ένα παιχνίδι με ξέφρενο ρυθμο και ευκαιρίες από τις δύο πλευρές.

Το τελικό 0-0 εκτός από την απογοήτευση στους οπαδούς δεν ικανοποίησε και βαθμολογικά τους δύο συλλόγους. Το Αμβούργο ανέβηκε στην τέταρτη θέση με 15 βαθμούς πιάνοντας την αντίπαλο του Αρη, Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Στην αντίπερα όχθη η Μπάγερν Μονάχου μετά το νικηφόρο ματς με την Κλουζ δεν μπόρεσε να νικήσει και στην Μπουντεσλίγκα μένοντας έτσι στην μέση της βαθμολογίας και την ένατη θέση.

Η κορυφαία στιγμή στο ματς ήταν στο 81' για τους γηπεδούχους με το δοκάρι του Πιτρόιπα στο τετ-α-τετ με τον Μπουτ. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο 42’ πέρασε στο ματς για λογαριασμό του Αμβούργου λόγω του τραυματισμού του πορτιέρο Ροστ ο γνώριμος από την θητεία του στην χώρα μας Γιάροσλαβ Ντρόμπνι.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ