ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Νυρεμβέργη δυνατά για Μάρκος Αντόνιο

Η Νυρεμβέργη δυνατά για Μάρκος Αντόνιο
INTIME SPORTS

Η γερμανική "Bild" κατατάσσει τον Μάρκος Αντόνιο ως πρώτη επιλογή για την αντικατάσταση του Φιλίπ Βολσάιντ στη Νυρεμβέργη.

Δυνατό μπάσιμο της Νυρεμβέργης για τον Μάρκος Αντόνιο. Αυτό ισχυρίζεται η γερμανική "Bild" σε σημερινό δημοσίευμά της.

Ο Βραζιλιάνος ("το όνομα του οποίου θυμίζει Ρωμαίο αυτοκράτορα" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ) είναι ο πρώτος υποψήφιος για να καλύψει το κενό του Φιλίπ Βολσάιντ ο οποίος έχει μεταγραφεί στη Λεβερκούζεν έναντι 7 εκ. ευρώ.

"Η Νυρεμβέργη έχει καλή εμπειρία από Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια" τονίζει ο συντάκτης του κειμένου που εξάρει και τα πλεονεκτήματα του 29χρονου αμυντικού: "Είναι γρήγορος, δυνατός στις μονομαχίες, έχει διεθνή εμπειρία και είναι ελεύθερος" σημειώνεται με την επισήμανση πώς "υπάρχει και ένα πρόβλημα: Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία υπάρχουν και ρωσικά κλαμπ που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Αλλά η Νυρεμβέργη δείχνει να έχει τα πιο γερά χαρτιά στη διαπραγμάτευση". Μάλιστα, αναφέρεται ότι αν ξεκαθαρίσουν όλα, ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει στις 24 Ιουνίου, μέρα που αρχίζει η προετοιμασία της Νυρεμβέργης.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει παγώσει το ενδιαφέρον του για τον Αντόνιο, καθώς τα έγγραφα που συγκέντρωσαν στην ΠΑΕ δείχνουν ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη σχέση μεταξύ Ραπίντ και Αντόνιο και ενδεχομένως θα χρειαστεί η χρονοβόρα παρέμβαση της FIFA. Γι' αυτό και τις τελευταίες ώρες ασχολείται με τρεις άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ