ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Πρόκριση στο ρελαντί για Αϊντχόφεν-Τβέντε

Πρόκριση στο ρελαντί για Αϊντχόφεν-Τβέντε

Αϊντχόφεν και Τβέντε δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι σε Ρόντα και Φίτεσε και πέρασαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας. Στους "8" και η Ουτρέχτη.

Την επόμενη της αντίπαλο περιμένουν πλέον στην Αϊντχόφεν αφού η Ρόντα δεν φάνηκε να αποτελεί ιδιαίτερο εμπόδιο για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Οι πρωτοπόροι του ολλανδικού πρωταθλήματος συνεχίζουν να επιδεικνύουν τη δύναμή τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Τόιβονεν άνοιξε το σκορ στο 27', δείχνοντας το δρόμο της νίκης για την ομάδα του. Ο Βόρμερ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 42' και να στείλει τις δυο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης. Ο Μπεργκ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ ο Τζούτζακ σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης στο 62'.

Η Τβέντε ήταν καταπληκτική απέναντι στη Φίτεσε. Με πέντε γκολ από το 29' μέχρι το 60' η ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ έκανε εύκολη τη ζωή της κι εξασφάλισε μια θέση στα προημιτελικά.

Στην επόμενη φάση πέρασε και η Ουτρέχτη, η οποία δυσκολεύτηκε να νικήσει την Φόλενταμ με 1-0. Το γκολ των νικητών πέτυχε ο Μαγκουάιρ στο 88' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Τα αποτελέσματα της φάσης των "16":

Τβέντε-Φίτεσε 5-0
Ρόντα-Αϊντχόφεν 1-3
Ουτρέχτη-Φόλενταμ 1-0

23/12 Χενεμούιντεν-Χρόνινχεν
23/12 Άγιαξ-Άλκμααρ
18/01 Τέλσταρ-Μπρέντα
18/01 Άτσιλες-Βάαλβαϊκ
18/01 Σπάρτα Νάικερκ-Νούρντβαϊκ

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ