SERIE A

Παστόρε: "Μακάρι να γίνω Ζιντάν"

Παστόρε: "Μακάρι να γίνω Ζιντάν"

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον θρίαμβο της Παλέρμο επί της Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο, Χαβιέρ Παστόρε, εξέφρασε την επιθυμία του να βαδίσει στα χνάρια του θρυλικού Ζινεντίν Ζιντάν.

Ένα γκολ μόλις στο 2ο λεπτό, ένα δοκάρι λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους και η ηγετική του παρουσία στη μεσαία γραμμή των "ροζανέρι" ήταν τα αποτυπώματα που άφησε στο "Ολίμπικο" ο Αργεντινός άσος το βράδυ της Πέμπτης, για το οποίο η όρεξη για μεγάλα πράγματα μόλις έχει ανοίξει.

"Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και αυτό ήταν το σημαντικότερο. Παίζω καλά, η ομάδα κάνει σπουδαία πράγματα και ελπίζω να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα", τόνισε ο Παστόρε μιλώντας στο "Sky Italia" για να συνεχίσει:

"Αν είμαι ο Ζινεντίν Ζιντάν; Αυτός ήταν μοναδικός, πραγματικός πρωταθλητής. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελπίζω ότι θα γίνω σαν αυτόν στο μέλλον".

Ο "Ζιζού" δεν είναι ωστόσο ο μοναδικός τον οποίο θαυμάζει ο ανερχόμενος σταρ της Παλέρμο, καθώς σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

"Ζήτησα για τη φανέλα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μετά το παιχνίδι. Είναι εκπληκτικός παίκτης και για αυτό ήθελα να πάρω τη φανέλα του", κατέληξε χαρακτηριστικά.

Ο Χαβιέρ Παστόρε σκοράρει κατά της Γιουβέντους


Ο Αργεντινός σταρ της Παλέρμο "εκθέτει" τον Τζόρτζιο Κιελίνι

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ