SERIE A

Παστόρε: "Χατ-τρικ για τον Μαραντόνα"

Παστόρε: "Χατ-τρικ για τον Μαραντόνα"

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Παλέρμο με 3-1 επί της Κατάνια, Χαβιέρ Παστόρε, αφιέρωσε στον Ντιέγκο Μαραντόνα το χατ-τρικ που σημείωσε και ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει στο "Μπαρμπέρα" και τη νέα σεζόν.

"Δεν ξέρω αν θα μου έρθει κάποιο μήνυμα από τον Μαραντόνα, όμως θέλω να του μιλήσω, όταν πάω στην Αργεντινή θα πάω να τον συναντήσω.

Αυτός ήταν πολύ σημαντικός για μένα. Τα τρία γκολ που πέτυχα τα αφιερώνω σε αυτόν, στην οικογένειά μου και στον γιατρό που με βοήθησε να ξεπεράσω το πρόβλημα τραυματισμού μου και να παίξω στο ντέρμπι", τόνισε στις δηλώσεις του ο 21άχρονος Αργεντινός μέσος, και πρόσθεσε:

"Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι, παίξαμε με καρδιά και αυτό πρέπει να κάνουμε πάντα, αυτό είναι που θέλουν οι οπαδοί.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, εάν διασκεδάζεις το ζεις με μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Είμαι στην Παλέρμο και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Τον επόμενο χρόνο; Θα είμαι ακόμα εδώ".

Φυσικά, η πρώτη νίκη των "ροζανέρι" επί της συμπολίτισσας μετά από 2,5 χρόνια (τελευταία επιτυχία της Παλέρμο ανεξαρτήτως έδρας ήταν τον Απρίλιο του 2008) δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει τεράστια ευφορία στον ιδιοκτήτη της Μαουρίτζιο Τζαμπαρίνι, ο οποίος εγκωμίασε το μεγάλο αστέρι της ομάδας.

"Δεν τίθεται οικονομικό ζήτημα. Θα μείνει μαζί μας. Είναι ένα χρυσό παιδί, ξέρει ότι του χρειάζεται ακόμα ένας χρόνος για να ωριμάσει με εμάς.

Δεν θα υπάρξουν προβλήματα για την ανανέωση, έχουμε ήδη συμφωνήσει. Το συμβόλαιο θα έχει ισχύ μέχρι το 2015", τόνισε ο Τζαμπαρίνι, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του περί αποχώρησης μετά τα διαιτητικά λάθη στο ματς με τη Μίλαν.

"Εγώ είμαι ερωτευμένος με την Παλέρμο. Είμαι απλά θυμωμένος με τον κόσμο του ποδοσφαίρου επειδή δεν τον βλέπω ποτέ να αλλάζει προς το καλύτερο. Ηττήθηκα προσωπικά επειδή δεν κατάφερα να αλλάξω τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά στο ματς, είμαι ευχαριστημένος επειδή έχω τους καλύτερους οπαδούς στην Ιταλία ως προς την φιλοξενία τους.

Εγώ και ο Πουλβιρέντι (σ.σ ιδιοκτήτης της Κατάνια) πήγαμε να χειροκροτήσουμε τους οπαδούς της Κατάνια που βρίσκονταν στην θύρα των φιλοξενουμένων και όλο το στάδιο χειροκρότησε".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ