SERIE A

Το ξέσπασμα του... τρομοκράτη!

Το ξέσπασμα του... τρομοκράτη!

"Με θεωρούσαν τρομοκράτη και τώρα όλοι με αγαπούν", τόνισε σε συνέντευξή του ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος εξήγησε επίσης γιατί έχρισε τη Γιουβέντους φαβορί για να κατακτήσει το φετινό σκουντέτο.

Ο Αντόνιο Κασάνο συνηθίζει να "δίνει τροφή" για συζήτηση μέσω των δηλώσεών του και το ίδιο έκανε και μέσω της εκπομπής "Premioum Football Club", όπου μίλησε χωρίς... φόβο και πάθος για τον εαυτό του αλλά και για τους Ντελ Νέρι, Ζοσέ Μουρίνιο και Τσέζαρε Πραντέλι.

"Κάποτε με θεωρούσαν τρομοκράτη και τώρα με αγαπούν όλοι. Ο κόσμος από τότε που παίζω ποδόσφαιρο ήταν πάντα κοντά μου.

Αυτός που ήταν εναντίον μου ήταν κάποιος προπονητής, κάποιος δημοσιογράφος, κάποιος αρθρογράφος, που τώρα ανεβαίνει και αυτός στο κάρο με τους νικητές. Δεν ενδιαφέρομαι όμως καθόλου για αυτούς τους ανθρώπους.

Αυτό που συμβαίνει ότι είναι έχω αλλάξει εδώ και τρία χρόνια και όχι στους τελευταίους δύο μήνες. Η μεγαλύτερή μου απογοήτευση είναι ότι στο ποδόσφαιρο έχω δώσει το 50-60% και εξαιτίας αυτού έχασα έξι-επτά χρόνια από τη ζωή μου. Τώρα όμως είμαι καλά, περνάω υπέροχα.

Σίγουρα θα μπορούσα να κάνω περισσότερα, αλλά όπως λένε στο Μπάρι καλύτερα πληγωμένος παρά νεκρός",
τόνισε ο επιθετικός της Σαμπντόρια, ο οποίος στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του πρώην προπονητή του και νυν της Γιουβέντους, Λουίτζι Ντελ Νέρι.

"Εγώ έχω πει ότι η Γιουβέντους μπορεί να είναι το φαβορί στη μάχη για το πρωτάθλημα γιατί έχουν έναν μεγάλο προπονητή όπως ο Ντελ Νέρι.

Μόνο που θα πρέπει να παίξουν όπως θέλει αυτός, και εμείς στη Σαμπντόρια είχαμε ανάγκη λίγο χρόνο. Ο Ντελ Νέρι μπορεί να κάνει μία καλή δουλειά γιατί είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, πολύ προετοιμασμένος. Θα δείτε μία άλλη Γιούβε".


Ο Κασάνο δεν δίστασε πάντως να καταθέσει την άποψή του και για την τιτανομαχία στην φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ, με τους "μερένγκες" να έχουν μάλιστα στον πάγκο τους τον Ζοσέ Μουρίνιο.

"Ο Μουρίνιο μου αρέσει πάρα πολύ ως προπονητής αλλά εγώ πιστεύω ότι και φέτος θα τερματίσει πρώτη η Μπαρτσελόνα γιατί είναι πιο δυνατή ομάδα. Επιπλέον έχει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, τον Μέσι".

Τέλος, αναφέρθηκε και στον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος -από εκεί που ήταν εκτός πλάνων του Μαρτσέλο Λίπι- τον μετέτρεψε σε ηγέτη της "σκουάντρα ατζούρα".

"Ο Πραντέλι είναι ένα εξαιρετικό άτομο. Δύο δευτερόλεπτα μετά τη συνάντησή μας στο Κοβερτσιάνο μου είπε ότι είχε πρόθεση να με βάλει να παίζω. Μου συμπεριφέρθηκε ανθρώπινα. Σου δίνει σημασία".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ