ΙΤΑΛΙΑ

Aγκαλιά Ζιντάν-Ματεράτσι!

Aγκαλιά Ζιντάν-Ματεράτσι!

Τέσσερα χρόνια μετά την ιστορική κουτουλιά στον τελικό του Μουντιάλ της Γερμανίας, οι Ζινεντίν Ζιντάν και Μάρκο Ματεράτσι "έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου", με την κόντρα τους να παίρνει τέλος μέσω μίας ζεστής αγκαλιάς!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η μαδριλένικη εφημερίδα "Marca" οι δύο πρωταγωνιστές του τελικού του 2006 συναντήθηκαν τυχαία την Τετάρτη σε ξενοδοχείο του Μιλάνου, το οποιό φιλοξένησε τα τελευταία 24ώρα την αποστολή των "μερένγκες" ενόψει της αναμέτρησής της με τη Μίλαν για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ ο Ματεράτσι περίμενε τον φίλο του Ζοσέ Μουρίνιο, νυν τεχνικό της "βασίλισσας" και πρώην προπονητή του στην Ίντερ, στο χολ του ξενοδοχείου, όταν έφτασε εκείνη τη στιγμή ο Ζιντάν, σύμβουλος του προέδρου της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ.

Οι δυο τους είχαν να μιλήσουν ενώπιος ενωπίον από το ατυχές συμβάν του 2006 (με τα προσβλητικά λόγια του Ιταλού αμυντικού στον Ζιντάν και την ανάρμοστη συμπεριφορά του "Ζιζού" με την κουτουλιά που προκάλεσε την αποβολή του), όμως αυτή τη φορά ήταν αποφασισμένοι να λύσουν... ειρηνικά τις όποιες διαφορές τους.

Αρχικά χαιρέτησε ψυχρά ο ένας τον άλλο, στη συνέχεια ο πάγος έσπασε και βρέθηκαν να συζητούν, ενώ ο επίλογος του ιστορικού τετ α τετ γράφηκε με τον πλέον παραμυθένιο τρόπο: σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα αγκαλιάστηκαν στοργικά αφήνοντας οριστικά πίσω τους το "αμαρτωλό" κοινό παρελθόν τους.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ