ΙΤΑΛΙΑ

Όχι πια κουτουλιές, μόνο φίλοι!

Όχι πια κουτουλιές, μόνο φίλοι!

Ο Μάρκο Ματεράτσι ομολόγησε ότι αντάλλαξε χειραψία με τον Ζινεντίν Ζιντάν πριν από λίγο καιρό στο Μιλάνο. Ωστόσο ο "Μάτριξ" δεν αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας των δύο ανδρών.

Με μια σκηνή που συναντάμε στις γκανγκστερικές ταινίες έλαβε τέλος η κόντρα του Ζινεντίν Ζιντάν με τον Μάρκο Ματεράτσι. Λίγα λόγια και μια χειραψία στο τέλος.

Ο αμυντικός της Ίντερ αποκάλυψε σχεδόν ολόκληρο το περιεχόμενο της απρόσμενης συνάντησης του με τον "Ζιζού" στο Μιλάνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει τη Μίλαν για το Champions League πριν από ένα μήνα και ο Ματεράτσι θέλησε να συναντήσει τον τέως προπονητή του στην Ίντερ, Ζοσέ Μουρίνιο.

Να όμως που στο ξενοδοχείο Melia του Μιλάνου γράφτηκε ο επίλογος μιας διαμάχης που κρατάει περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Κρίμα που δεν υπήρχε κανένας φωτογράφος εκεί κοντά.

" Έβγαινα από το ξενοδοχείο και κάποιος με σταμάτησε λέγοντας μου ότι εκείνη την ώρα ο Ζιντάν πάρκαρε το αυτοκίνητο του δίπλα στο δικό μου", τόνισε ο "Μάτριξ" και προχώρησε στο... ζουμί: "Άνοιξαν οι πόρτες και βρέθηκα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ζιντάν. Μιλήσαμε για λίγο, αλλά ό,τι είπαμε θα μείνει μεταξύ μας. Ας πούμε ότι εγώ μιλούσε περισσότερο και στο τέλος μου έδωσε το χέρι του. Το έσφιξα και κοιταχτήκαμε στα μάτια. Ήταν αυτό που ήθελα. Ήταν υπέροχο, αλλά δεν γνωρίζω τη δική του άποψη".

ΤΗ συνάντηση έγινε στις 4 Νοεμβρίου. Η είδηση είχε διαρρεύσει στον Τύπο, ωστόσο είχε γραφτεί ότι οι δύο άνδρες αγκαλιάστηκαν, προκαλώντας την άμεση αντίδραση και άρνηση του Ματεράτσι.

Όσον αφορά τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο Ματεράτσι αποκάλυψε ότι τσακώθηκε αρκετές φορές με το νεαρό επιθετικό με αφορμή τη συμπεριφορά του και το γεγονός ότι συνελήφθη να φοράει μια φανέλα της Μίλαν.

" Τον χαστούκισα και του έριξα ένα παπούτσι κατάμουτρα. Όταν όμως υποβλήθηκε σε επέμβαση, ήμουν δίπλα του τα μεσάνυχτα για να του κάνω παρέα και να του φέρω σνακ από το μηχάνημα".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ