ΙΤΑΛΙΑ

ΠΑΟ για... Ροναλντίνιο!

ΠΑΟ για... Ροναλντίνιο!

Το ενδιαφέρον της Μίλαν να πάρει πίσω από τη Ρεάλ τον Κακά φαίνεται πως προκαλεί ντόμινο εξελίξεων, με ιταλικό δημοσίευμα να αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός είναι μεταξύ τριών υποψηφίων ομάδων για να αποτελέσει το νέο σταθμό στην καριέρα του Ροναλντίνιο.

Όπως αναφέρει η τορινέζικη "Tuttosport" σε περίπτωση που ο Κακά επιστρέψει στο "Σαν Σίρο" θα ανοίξει η πόρτα της εξόδου για τον "Ρόνι", με τους "ροσονέρι" να επιλέγουν ουσιαστικά να αφήσουν τον Ροναλντίνιο λόγω της πληθώρας επιλογών που θα υπάρχουν από τη μέση και μπροστά.

Αυτό το καλοκαίρι, η Φλαμένγκο από τη Βραζιλία και οι Λος Άντζελες Γκάλαξι ήταν οι ομάδες που ακούστηκαν περισσότερο στο να τον αποκτήσουν, με την εφημερίδα να επισημαίνει πως πέρα από αυτές υπάρχει και μία ακόμα που διεκδικεί τον παίκτη, ο Παναθηναϊκός.

Φυσικά θα πρέπει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες λόγω του τεράστιου κασέ του παίκτη αλλά και της επιθυμίας του να επιστρέψει στην πατρίδα του, αν φύγει από τη Μίλαν, με τους Ιταλούς να εμπλέκουν πριν λίγο καιρό τον Ολυμπιακό σε μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστή τον Ροναλντίνιο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ