ΙΤΑΛΙΑ

Τούρτα γενεθλίων αλά... Ναπολιτάνα

Τούρτα γενεθλίων αλά... Ναπολιτάνα

Μισό αιώνα ζωής κλείνει τον ερχόμενο Οκτώβρη ο Ντιέγκο Μαραντόνα εκφράζοντας την επιθυμία να... σβήσει τα κεράκια στην αγαπημένη του Νάπολι μαζί με τον κόσμο της ομάδας.

Ο Αργεντίνος θέλει να γιορτάσει τα 50α γενέθλιά του με έναν φιλανθρωπικό αγώνα της Νάπολι ο οποίος θα διεξαχθεί στο Σάο Πάολο, όπου λατρεύτηκε όσο κανένας άλλος.

Ο Ντιεγκίτο μίλησε για την επιθυμία του στην «Gazzetta dello Sport»: « Θέλω να αγκαλιάσω ξανά τους ανθρώπους της Νάπολι. Απόλαυσα την καλύτερη περίοδο της ζωής μου εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά.


Ο Μαραντόνα γεννήθηκε στις 30/10/1960 και στην ιταλική ομάδα δοξάστηκε όσο πουθενά αλλού κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, το 1987 και το 1990.

Για να γιορτάσει όμως με τους κατοίκους της Νάπολη τα γενέθλια του, θα πρέπει να λυθούν οι διαφορές του με τις ιταλικές αρχές για την καταβολή των φόρων κατά το διάστημα που ζούσε εκεί.

Αλλιώς θα κινδυνεύει με... απώλειες προσωπικών του αντικειμένων. Κάτι τέτοιο συνέβη στο παρελθόν που εισήχθη σε κλινική για απώλεια βάρους στη βόρεια Ιταλία και οι αρχές του κατάσχεσαν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας 4.000€.

Από την άλλη ίσως είναι και ευκαιρία αν θέλει να ξεφορτωθεί κάποια άχρηστα πράγματα που έχει στην κατοχή του!

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ