ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοκτόνησε ο Οκαφόρ!

Αυτοκτόνησε ο Οκαφόρ!

Ο πρώην διεθνής Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, Ούτσε Οκαφόρ, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στο Ντάλας.

Αρχικά, ο θάνατός του αποτελούσε μυστήριο, με τον ντετέκτιβ της υπόθεσης, Χινοχόσα, να λέει ότι τα " αίτια είναι ακόμα υπό έρευνα". Το πτώμα του 43χρονου άντρα, ανακάλυψε πρώτη η σύζυγος του, μπαίνοντας στο σπίτι τους στην πόλη Ελμ Τάουν, επιστρέφοντας από τη δουλειά της

Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα θέλουν την άτυχη γυναίκα να βρίσκει τον άντρα της κρεμασμένο στις σκάλες, γεγονός που επιβεβαίωσε ο τοπικός ιατροδικαστής.

Το 1994, ο Οκαφόρ ήταν στην ομάδα της Νιγηρίας που συμμετείχε στο Μουντιάλ της Αμερικής, ενώ το 1998 ήταν στο ρόστερ των "σούπερ αετών" στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998.

Στην πρώτη του συμμετοχή ο Οκαφόρ δεν κατάφερε να αγωνιστεί, ενώ τη δεύτερη φορά, ο τότε τεχνικός της ΝΙγηρίας, Μπόρα Μιλουτίνοβιτς, τον εμπιστεύτηκε στο τρίτο ματς με την Παραγουάη.

Για την ιστορία, ο πρώην άσος της Καβάλας, Ορούμα, είχε σκοράρει, αλλά η Νιγηρία ηττήθηκε με 3-1.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε το 1986 στην ομάδα της πατρίδας του Λάγκος. Στην πορεία αγωνίστηκε σε διάφορους συλλόγους όπως: Μέσελεν, Ναμούρ, Ανόβερο, Λεϊρία.

Τέλος στην καριέρα του έβαλε η ομάδα του Κάνσας το 2000, όπου μέσα σε τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε σε 109 ματς, σκοράροντας μόλις τρεις φορές. Σε εθνικό επίπεδο μετρά 31 συμμετοχές και μόλις ένα τέρμα.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ