ΚΟΣΜΟΣ

Έριξε μαύρο στον Μέσι ο Καραγκούνης!

Έριξε μαύρο στον Μέσι ο Καραγκούνης!
Καραγκούνης Μέσι INTIME SPORTS

Διαβάστε τι ψήφισε ο Γιώργος Καραγκούνης στην εκδήλωση για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή και προπονητή της χρονιάς και την... γκάφα του Φαν Μπόμελ!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για τον κορυφαίο προπονητή και τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή για το 2010.

Φέτος όμως είχαμε μία διαφορά σε σχέση με τις άλλες χρονιές, αφού ουσιαστικά ενσωματώθηκαν οι δυο διαγωνισμοί της FIFΑ και του France Foοtball σε έναν.

Όλοι γνωρίζεται φυσικά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, με τον Λιονέλ Μέσι να κερδίζει με διαφορά τον τίτλο του κορυφαίου, προκαλώντας τον προβληματισμό αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου, με δεδομένη την κακή πορεία της Αργεντινής στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Εκείνο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο είναι να μάθουμε τι ψήφισε ο κάθε αρχηγός των Εθνικών ομάδων. Η FIFA λοιπόν τα έβγαλε όλα στη... φόρα, με τον δικό μας Γιώργο Καραγκούνη να ρίχνει "άκυρο" στον Αργεντινό άσο!

Συγκεκριμένα ο 34χρονος άσος του Παναθηναϊκό έδωσε πέντε πόντους στον Ινιέστα, τρεις πόντους στον Φορλάν και έναν στον Ζούλιο Σέζαρ. Ο τελευταίος είναι παίκτες της Ίντερ που κατέκτησε το τρέμπλ την περσινή σεζόν.

Όσον αφορά τους προπονητής, ο Κάρα έδωσε πέντε πόντους στον Μουρίνιο, τρεις στον Αντσελότι και έναν στον Βενγκέρ.

Ο Φερνάντο Σάντος πάντως έδωσε πέντε στον Μέσι, τρεις στον Κ. Ρονάλντο και έναν στον Σνάιντερ. Περισσότερα ΕΔΩ.

Από την πλευρά της Κύπρου ψήφισε ο Γιάννης Οκκάς, δίνοντας πέντε πόντους στον Μέσι, τρεις στον Ινιέστα και έναν στον Φορλάν. Στους προπονητές έδωσε πέντε στον Ντελ Μπόσκε, τρεις στον Μουρίνιο και έναν στον Μπερτ Φαν Μάαρβικ.

Η γκάφα του Φαν Μπόμελ...

Από όλους τους διαγωνιζόμενους μόνο ένας έκανε γκάφα και αυτός ήταν ο Μαρκ Φαν Μπόμελ. Ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου έριξε δυο άκυρες ψήφους (στους πέντε και τρεις πόντους), αφού επέλεξε προφανώς παίκτες από την χώρα του..

Αναλυτικά οι λίστες με όλες τις ψηφοφορίες ΕΔΩ και ΕΔΩ

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ