ΚΟΣΜΟΣ

Έβγαλε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό!

Έβγαλε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό!

Γκάφα ολκής από το κορυφαίο περιοδικό ποδοσφαίρου στον κόσμο, το ισπανικό "Don Balon", που ανέδειξε πρωταθλητή για τη σεζόν 2009-10 τον Ολυμπιακό!

Στην ανασκόπηση για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του 2010, το "Don Balon" ανέφερε στο μήνα Μάιο τους πρωταθλητές στα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μετά τα 5 μεγάλα (Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία).

Ξεκινώντας λοιπόν από τη Ρουμανία και την Κλουζ, συνέχισε με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία, την Τβέντε στην Ολλανδία, τη Ρέιντζερς στη Σκωτία, τη Σπάρτα Πράγας στην Τσεχία, την Άντερλεχτ στο Βέλγιο, την Μπούρσασπορ στην Τουρκία, τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα... Ποιόν; Τον Ολυμπιακό;

Μάλλον το ισπανικό περιοδικό παρασύρθηκε από το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" μονοπωλούν τους τίτλους τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και τους... χάρισε άλλο ένα πρωτάθλημα, στερώντας το από τον Παναθηναϊκό.

Ασυγχώρητο λάθος για ένα περιοδικό τέτοιου κύρους, που κατά τ' άλλα έχει ετοιμάσει μία εξαιρετική ανασκόπηση σε ό,τι είδαμε μέσα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα τη χρονιά που πέρασε.

Ορίστε και η απόδειξη της γκάφας του ισπανικού περιοδικού:

Έβγαλε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό!

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ