ΚΟΣΜΟΣ

Ινιέστα ο κορυφαίος!

Ινιέστα ο κορυφαίος!

Ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος χάρισε στην Εθνική Ισπανίας το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της το περασμένο καλοκαίρι, θα είναι ο φετινός νικητής της "Χρυσής Μπάλας" της FIFA, σύμφωνα με αποκάλυψη της Gazzetta dello Sport"!

Μπορεί να θέλουμε έναν μήνα ακόμα για να ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς που φεύγει (αυτό θα αναδεχτεί τον Ιανουάριο του 2011), όμως η έγκυρη ιταλική εφημερίδα θέλησε να έχει την... αποκλειστικότητα, κυκλοφορώντας στο σημερινό της φύλλο με την είδηση για το ποιος θα είναι τελικά ο "κορυφαίος των κορυφαίων".

Σε περίπτωση λοιπόν που το ρεπορτάζ των Ιταλών συναδέλφων είναι σωστό, τότε ο Αντρές Ινιέστα, σκόρερ του νικητήριου τέρματος της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ κόντρα στην Ολλανδία (στο 116' της παράτασης) θα πάρει το φημισμένο βραβείο, με τους συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα Τσάβι και Μέσι, να καταλαμβάνουν τη δεύτερη και τριτη θέση αντίστοιχα.

Για τους Ιταλούς μάλιστα η συγκεκριμένη σειρά προκαλεί μεγάλη έκπληξη, υποστηρίζοντας πως ο Γουέσλι Σνάιντερ, κάτοχος τρεμπλ με την Ίντερ και φιναλίστ του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ολλανδία, δικαιούταν το λιγότερο να βρίσκεται μέσα στο πόντιουμ των νικητών.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ