ΚΟΣΜΟΣ

Κορυφαίος τεχνικός ο Ντελ Μπόσκε!

Κορυφαίος τεχνικός ο Ντελ Μπόσκε!

Ο πρωταθλητής κόσμου με την Εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, θα πάρει τη "Χρυσή Μπάλα" για τον καλύτερο τεχνικό του 2010, βραβείο που απομένει κάθε χρόνο το γαλλικό περιοδικό "France Football".

Μπορεί οι επίσημες ανακοινώσεις για τον καλύτερο παίκτη και τον καλύτερο προπονητή μέσα στο 2010 να είναι προγραμματισμένες για τις 10 Ιαουαρίου του 2011, όταν θα γίνουν και οι αντίστοιχες βραβεύσεις στη Ζυρίχη, ωστόσο οι "διαρροές" δεν έχουν ξεφύγει και φέτος...

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινή αποκάλυψη της ιταλικής εφημερίδας "Gazzetta dello Sport", ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε θα πάρει το βραβείο για τον κορυφαίο τεχνικό της χρονιάς, κερδίζοντας τους Πεπ Γουαρδιόλα (Μπαρτσελόνα) και Ζοσέ Μουρίνιο (Ρεάλ Μαδρίτης) που αποτελούν μαζί του την τελική τριάδα υποψηφίων για τον τίτλο.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο Αντρές Ινιέστα θα πάρει τη "Χρυσή Μπάλα" όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές, με τις πιθανότητες επαλήθευσης του ρεπορτάζ να είναι σημαντικές, αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε προβλέψει πως ο Γουέσλι Σνάιντερ θα έμενε εκτός τελικής τριάδας, όπως και έγινε (Τσάβι, Ινιέστα και Μέσι οι τελικοί υποψήφιοι).

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ