ΚΟΣΜΟΣ

Μαραντόνα: "Δίκαια το βραβείο στον Μέσι"

Μαραντόνα: "Δίκαια το βραβείο στον Μέσι"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποθέωσε τον Μέσι, επιτέθηκε στην FIFA και στον Ζεπ Μπλάτερ, ενώ διέψευσε μετά βδελυγμίας τα σενάρια που τον ήθελαν να ξεκινάει πολιτική καριέρα.

"Δεν θέλω να βρω μία θέση στην κυβέρνηση (σ.σ είναι φίλος της προέδρου της χώρας Κριστίνα Κίρτσνερ), εγώ ανήκω στον κόσμο και σε κανέναν άλλο.

Θα ήθελα να δώσω μία χείρα βοηθείας στη χώρα υπό τον όρο όμως να μην συνδεθώ με μία σημαία πολιτικού κόμματος.

Όταν ξεκίνησε η εκστρατεία κόντρα στα ναρκωτικά, προσφέρθηκα να βοηθήσω αν και δεν ήμουν στην καλύτερη περίοδο της ζωής μου.

Όμως ξεπέρασα αυτές τη μάστιγα και θέλω να βοηθήσω τους νέους να αποδράσουν από προβλήματα όπως τα ναρκωτικά και η εξάρτηση", τόνισε ο "Πίμπε Ντ'Όρο" ενόψει του φιλικού αγώνα Αργεντινή-Κολομβία (ποδόσφαιρο σάλας 7Χ7), για να μιλήσει στη συνέχεια για την πορεία της Αργεντινής στον Μουντιάλ του 2010.

"Το φως έσβησε. Απέναντι στη Γερμανία κατεβάσαμε στο γήπεδο την καλύτερη ομάδα, τα είχαμε σχεδιάσει και τα είχαμε σκεφτεί όλα αλλά εκείνο το γκολ μετά από δύο λεπτά αγώνα άλλαξε τα πάντα.

Αυτό που με εξοργίζει και με δυσαρεστεί είναι ότι συγκεκριμένα άτομα που δεν έχουν παίξει ποτέ ποδόσφαιρο μιλούν λες και έχουν πάρει μέρος σε τελικό Μουντιάλ".

Όσον αφορά στον αν θα έπρεπε να δοθεί η "Χρυσή Μπάλα" στον Λιονέλ Μέσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όπως και έγινε, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής ήταν κατηγορηματικός:

"Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, εάν υπήρχαν τρία βραβεία, θα τα είχε πάρει ο Λίο, ο Ινιέστα και ο Τσάβι, όλοι τους ιδιοφυείς ποδοσφαιριστές. Στο τέλος όμως πήρε τον τίτλο ο καλύτερος όλων".

Φυσικά, ως... κερασάκι στην τούρτα, ο Μαραντόνα φρόντισε να προσθέσει και μία ατάκα για τον άσπονδο εχθρό του και πρόεδρο της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ.

"Δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει να αποτελώ μέρος της οικογένειας της FIFA. Ο πρόεδρός της, Μπλάτερ, είναι ένας κακομαηθημένος που δεν έχει χτυπήσει ποτέ μπάλα", κατέληξε με νόημα.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ