ΚΟΣΜΟΣ

Ο Οτσόα δεν θέλει τώρα Ολυμπιακό

Ο Οτσόα δεν θέλει τώρα Ολυμπιακό

Δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Αμέρικα για να αποκτήσει τώρα τον Γκιγιέρμο Οτσόα, ωστόσο ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι (όπου μένει ελεύθερος) για να διαλέξει αυτός τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

"Ο Οτσόα αρνείται να φύγει", αναφέρει δημοσίευμα ιστοστελίδας από το Μεξικό παραθέτοντας αναλυτικά πως έχει το θέμα με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. " Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του Οτσόα και έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του δίνοντας χρήματα στην Αμέρικα αλλά και ένα ποσοστό από πιθανή μεταπώληση του παίκτη", τονίζουν οι Μεξικανοί.

Ωστόσο στη συνέχεια γράφουν ότι " ο Οτσόα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και γι' αυτό δεν συμφωνεί στο να πουληθεί τώρα στην ομάδα που θέλει η Αμέρικα, αλλά προτιμάει να διαπραγματευτεί μόνος του τον Ιούνιο την επόμενη ομάδα στην οποία θα υπερασπίζετε την εστία της".

Μάλιστα σημειώνουν πως " ο Ολυμπιακός δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται από την Ευρώπη για τον Οτσόα. Και οι περισσότερες ομάδες γνωρίζουν ότι μένει ελεύθερος γι' αυτό και περιμένουν το καλοκαίρι να διαπραγματευτούν μαζί του.

Αλλες όμως, όπως ο Ολυμπιακός, συνεχίζουν να χτυπούν την πόρτα της Αμέρικα για να τον αποκτήσουν μέχρι τις 31/1 που λήγει η μεταγραφική περίοδος".

Δείτε εδώ το δημοσίευμα της ιστοσελίδας.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ