ΚΟΣΜΟΣ

Παίκτης αποκαλεί "Fu*** Nαζί" τον προπονητή

Παίκτης αποκαλεί "Fu*** Nαζί" τον προπονητή

Αίσθηση προκάλεσε στη Νορβηγία το επεισόδιο το οποίο κατέγραψε τηλεοπτική κάμερα μεταξύ του Βόσνιου επιθετικού της Σάντεφιορντ Αντμίρ Ράσιτς και του προπονητή τερματοφυλάκων Χανς Πέτερ Όλσεν τον οποίο αποκάλεσε " Fu*** Nαζί" (video).

Τα νεύρα στον σύλλογο του Βέστφολντ είναι τεντωμένα λόγω της τραγικής αγωνιστικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό πως βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 8 βαθμούς, ενώ προέρχεται από έξι διαδοχικές ήττες. Η έκρηξη δεν άργησε να έρθει.

Σε προπόνηση της Σάντεφιορντ ο Βόσνιος επιθετικός Αντμίρ Ράσιτς αποκάλεσε τον προπονητή τερματοφυλάκων "Fu*** Nαζί". Τον κατηγόρησε για ρατσιστική συμπεριφορά θεωρώντας πως δεν τηρεί την ίδια στάση σε ότι αφορά τους ξένους ποδοσφαιριστές σε σύγκριση με τους Νορβηγούς. Για κακή του τύχη το περιστατικό κατέγραψε τηλεοπτική κάμερα.

" Το θέμα θα λυθεί μέσα στην εβδομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα σχετικά με την εξέλιξη που θα έχει και τις πιθανές συνέπειες" ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της νορβηγικής ομάδας και άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Άρνε Ντόκεν για να συμπληρώσει:

" Συγκλήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στους εμπλεκόμενους. Ο Αντμίρ Ράσιτς μπροστά στους παίκτες ζήτησε συγνώμη για ότι έκανε".

Ο ευερέθιοστος Βόσνιος επιθετικός έχει ακόμη έναν χρόνο σε ισχύ στο συμβόλαιο του με την Σάντεφιορντ, όμως καμία πλευρά δεν θέλει να επεκταθεί η συνεργασία.


" Έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό τη διαδικασία λύσης του συμβολαίου του Ράσιτς. Δεν μπορεί να αγωνιστεί πλέον μαζί μας. Θα επιστρέψει στη Βοσνία" δήλωσε ο Ντόκεν.

Δείτε το χαρακτηριστικό videο εδώ


TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ