ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Εκστασιασμένος ο Μπελούτσι

Εκστασιασμένος ο Μπελούτσι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει στην Πόρτο ο Φερνάντο Μπελούτσι δηλώνοντας πως διάγει την καλύτερη εποχή της καριέρας του στους "Δράκους".

Η ομάδα του Οπόρτο βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας σημειώσει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει κλέψει την παράσταση με τις εμφανίσεις του και μάλιστα ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2014.

" Αισθάνομαι καλά, είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίο αποδίδει η ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και στον αγώνα με την Μπράγκα το Σάββατο" τόνισε αρχικά.

Ο Μπελούτσι παραδέχθηκε πως βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από την ημέρα που μεταπήδησε στην Πόρτο. " Είμαι στην καλύτερη φάση μου στην Πορτογαλία. Όταν ήρθα στην ομάδα που πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ, όμως βελτιώθηκα και η ομάδα πλέον παίζει πολύ καλά".

Για τον Μπελούτσι που θα γιορτάσει την Παρασκευή τα 27α γενέθλια σημαντικό ρόλο έπαιξε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Πόρτο (Αντρέ Βίλας Μπόας αντί του Ζεσουάλδο Φερέιρα). "Ε ίχα αρκετές ευκαιρίες και προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις. Τα πράγματα πάντως παραμένουν πολύ καλά για μένα".

Δείτε κπληκτικό γκολ του Μπελούτσι


TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ