ΣΚΩΤΙΑ

"Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν παράδοση στη βία"!

"Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν παράδοση στη βία"!

"Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν παράδοση στην βία", δήλωσε ο επιθετικός της Νταντί Γιουνάιτεντ Τζον Ντάλι

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νταντί Γιουνάιτεντ φαίνεται πως έχει ανησυχήσει τους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές του Σκωτσέζικου συλλόγου, αφού με δηλώσεις του ο επιθετικός των "τρομοκρατών" τόνισε πως οι οπαδοί της Ένωσης είναι γνωστοί για την βιαιότητα τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζον Ντάλι όπως αναφέρει η heraldScotland:

"Ξέρουμε πως οι οπαδοί της (ΑΕΚ) έχουν την φήμη πως είναι αρκετά βίαιοι. Έτσι το εκτός έδρας παιχνίδι θα είναι σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία για εμάς. Παρόλα αυτά, ευτυχώς, οι δικοί μας οπαδοί θα δώσουν κάτι στους παίκτες της ΑΕΚ για να θυμούνται από τον πρώτο αγώνα", είπε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής βάζοντας λάδι στην φωτιά.

" Όσον αφορά το πάθος, οι οπαδοί της Νταντί λατρεύουν την ομάδα τους και είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Εάν καταφέρουμε και τους έχουμε στο πλευρό μας, τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε την διαφορά".

Συνεχίζοντας, ο Ντάλι είπε πως θα είναι μοναδική εμπειρία η συμμετοχή στην Ευρώπη.

" Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να φέρουμε το ματς έτσι, ώστε να έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. ΘΑ είναι μοναδική εμπειρία για τα περισσότερα παιδιά, καθώς δεν έχουν παίξει στο εξωτερικό".

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ