LA LIGA

"Φιλόδοξος σύλλογος η Χέρκουλες"

"Φιλόδοξος σύλλογος η Χέρκουλες"

Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ υποστήριξε πως με τη μετακίνησή του στη Χέρκουλες, κατάφερε να υλοποιήσει έναν σημαντικό στόχο στην καριέρα του, να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι στο Αλικάντε, για μένα είναι πολύ όμορφο που μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω στην Ισπανία μετά από 10 χρόνια στο ιταλικό ποδόσφαιρο", τόνισε ο 32άχρονος Γάλλος φορ λίγο μετά την υπογραφή διετούς συμβολαίου με τη νεοφώτιστη Χέρκουλες, για να συνεχίσει:

"Είμαι συγκινημένος, όπως και όταν υπέγραψα για τη Γιούβε, μία σημαντική ομάδα με την οποία κατέκτησα πάρα πολλούς τίτλους και της οποίας έγινα ο πρώτος ξένος σκόρερ όλων των εποχών.

Ήθελα να γνωρίσω το ισπανικό πρωτάθλημα, ήταν ένας σημαντικός στόχος στην καριέρα μου. Επέλεξα τη Χέρκουλες επειδή είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος. Με ενημέρωσαν για την ιστορία του, τη διοίκηση και τους οπαδούς.

Γνωρίζω ότι η πραγματικότητα της Χέρκουλες είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που έχει ένας σύλλογος όπως η Γιουβέντους, αλλά έρχομαι με μεγάλα κίνητρα και με διάθεση να δείξω την αξία μου".


Μετά από τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων (προκριματικά Euro 2012), η Χέρκουλες φιλοξενείται στο "Καμπ Νόου" από τη Μπαρτσελόνα για την 2η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν, με τον "Τρεζεγκόλ" να υπογραμμίζει ωστόσο ότι το πιθανότερο είναι να κάνει ντεμπούτο στο επόμενο ματς, κόντρα στη Βαλένθια.

"Θα δούμε αν θα προλάβω να είμαι απόλυτα έτοιμος με τη Μπαρτσελόνα. Είμαι όμως σίγουρος ότι θα είμαι με τη Βαλένθια, με την πόλη του Αλικάντε να περιμένει πολύ καιρό το συγκεκριμένο παιχνίδι", κατέληξε χαρακτηριστικά.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ