LA LIGA

"Θα δώσω κλωτσιές στον Μέσι αν χρειαστεί..."

"Θα δώσω κλωτσιές στον Μέσι αν χρειαστεί..."

Ο Κέβιν Γκαρθία Μαρτίνεθ "προειδοποίησε" τον Λιονέλ Μέσι ενόψει της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα-Μαγιόρκα, λέγοντας ότι δεν θα διστάσει να του ρίξει μερικές κλωτσιές προκειμένου να τον σταματήσει!

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στα γήπεδα κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν μετά το σκληρό χτύπημα που είχε δεχτεί στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης από τον Τόμας Ουιφαλούσι, ωστόσο θα πρέπει να... φυλάει τα πόδια του ειδικά στο παιχνίδι που ακολουθεί, αυτό με τη Μαγιόρκα.

Και αυτό γιατί ο νεαρός αμυντικός της ομάδας του Μίκαελ Λάουντρουπ, Κέβιν Γκαρθία Μαρτίνεθ (υποψήφιος για την Εθνική Ισπανίας Under 21) προειδοποίησε τον Αργεντινό σούπερ σταρ, λέγοντάς του ότι αν χρειαστεί να του ρίξει μερικές κλωτσιές προκειμένου να τον περιορίσει, δεν θα διστάσει να το κάνει.

"Εάν κατεβώ στο γήπεδο θα πρέπει να μαρκάρω τον Μέσι που είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο.

Εάν όμως παίξω θα χρειαστεί να τον σταματήσω με κάποιο τρόπο, θα χρειαστεί να παραμείνω συγκεντρωμένος σε όλο το παιχνίδι χωρίς να του αφήσω ούτε καν ένα μέτρο",
τόνισε ο άσος της Μαγιόρκα, και πρόσθεσε με νόημα.

"Δεν είναι απαραίτητο να κάνω ένα επιθετικό μαρκάρισμα, αλλά εάν πρέπει να δώσω μερικές κλωτσιές θα τις δώσω. Το ποδόσφαιρο είναι παντού ένα άθλημα επαφής και ο Μέσι, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ποδοσφαιριστές όπως οι άλλοι".

Στις δύο εξόδους της μέχρι τώρα από τις Βαλεαρίδους Νήσους, η Μαγιόρκα μετράει ισάριθμες ήττες, ωστόσο ο Μαρτίνεθ δεν χάνει την πίστη του ενόψει "Καμπ Νόου", τονίζοντας πως ο στόχος της ομάδας του είναι να επαναλάβει το επίτευγμα της Έρκουλες στο ίδιο γήπεδο (0-2 με τα δύο γκολ του Βαλντές) λίγο καιρό πριν.

"Σεβόμαστε την ομάδα του Γουαρδιόλα, είναι μεταξύ των πιο ισχυρών του κόσμου. Αλλά θα κατέβουμε στο γήπεδο χωρίς φόβο, ο στόχος μας είναι να επαναλάβουμε το επίτευγμα της Έρκουλες και να φύγουμε από το Καμπ Νόου με ένα καλό αποτέλεσμα".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ