ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις ΗΠΑ ο Ντομί!

Στις ΗΠΑ ο Ντομί!

Στην Αμερική και συγκεκριμένα στους "New England" θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Ντιντιέ Ντομί.

Ο Γάλλος άσος που είχε μείνει δίχως ομάδα από το καλοκαίρι, όπου είχε μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Πειραιά, βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως δεκάδες παίκτες με εμπειρία στην Ευρώπη έτσι και ο Ντομί, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο ταξίδι και να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Οι "New England Revolution" ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του 33χρονου άσου, ο οποίος θα πιάσει μια από τις 8 θέσεις ξένων που έχει το δικαίωμα κάθε ομάδα του MLS να έχει.

"Ο Ντομί έχει μεγάλη εμπειρία, αφού έχει παίξει σε τοπ επίπεδο στην Ευρώπη και θα μας δώσει ηρεμία, αλλά θα είναι και ο ηγέτης της άμυνάς μας. Περιμένουμε τον Ντομί να έρθει στο προπονητικό μας κέντρο και να ενσωματωθεί με την ομάδα μας", τόνισε ο αντιπρόεδρος Μάικλ Μπερνς.

Να σημειωθεί πως δεν έχουν γίνει γνωστό οι όροι της συμφωνίας των δύο πλευρών, λόγω των κανονισμών του MLS και της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ