FOOTBALL LEAGUE

Αγρινιώτες με 4X4

Αγρινιώτες με 4X4
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός πέρασε από την Κατερίνη επικρατώντας με 1-0 του Πιερικού και συνέχισε την εκπληκτική του πορεία στην Football League

Την εκπληκτική του πορεία συνέχισε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Football League, επικράτησε με 1-0 του Πιερικού στην Κατερίνη και έκανε το απόλυτο.

Με το τέσσερα στα τέσσερα, ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς και χωρίς να δεχθεί γκολ. Από την άλλη ο Πιερικός ο οποίος είχε τις ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο γκολ, παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς.

Ο Πιερικός ήταν αυτός που ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο πρώτο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ, όταν από πάσα του Λόπεζ, ο Γκουγκουλιάς έκανε το σουτ ο Τζενάμο απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παναιτωλικού.

Ο Πιερικός συνέχισε να έχει τα ηνία της αναμέτρησης, ωστόσο η ομάδα του Αγρινίου ήταν αυτή πο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Συγκεκριμένα, στο 33', ο Παλαιολόγος έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Καραμαλίκης έπιασε την κεφαλιά, ο Γουμάγιας απέκρουσε την μπάλα και στην επαναφορά πάλι ο Καραμαλίκης την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 0-1 για τον Παναιτωλικό.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (37'), οι παίκτες του Πιερικού διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, σε ανατροπή του Πουρτουλίδη από τον Γκόλια, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Παναιτωλικό να κοιτάει κυρίως να διαφυλάξει το υπέρ του γκολ. Ο Πιερικός στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα και έτσι έμεινε μέχρι το τέλος το 0-1 για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο διαιτητής του αγώνα, Σέγκος (Εύβοιας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Αμπράμοβιτς, Παλαιολόγο, Εντζενγκουέλε και Γκούνκελ.

Πιερικός: Γουμάγιας, Δήμου, Κοντέων, Γ. Λαζαρίδης, Τασίδης, Παπαγεωργίου, Μιλόσκοβιτς (75' Κωνσταντινίδης), Μήτρου (34' Αμπράμοβιτς), Πουρτουλίδης (61' Γκόνι), Λόπεζ, Γκουγκουλιάς.

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Παλαιολόγος, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ (62' Δέντσας), Μπουμάλ (72' Ρότσα), Θεοδωρίδης, Παππάς, Καραμαλίκης (46' Καούνος).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Κυριακή (3/10):

Λεβαδειακός- Θρασύβουλος (16:00)

Αγροτικός Αστέρας- ΠΑΣ Γιάννινα (16:00)

Τρίκαλα- Δόξα Δράμας (16:00)

Ηλιούπολη- Βέροια (16:00)

Εθνικός- Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00)

Ιωνικός- ΟΦΗ (16:00)

Δευτέρα (4/10):

Πανθρακικός- Καλλιθέα (16:00, CONN-X)

Διαγόρας- Εθνικός Αστέρας (17:00)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ