FOOTBALL LEAGUE

"Ανεβαίνει" η Λαμία, λύτρωση για τον Αχαρναϊκό

"Ανεβαίνει" η Λαμία, λύτρωση για τον Αχαρναϊκό
Αχαρναϊκός, Ζάκυνθος INTIME SPORTS

Η Λαμία νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό και "σκαρφάλωσε" στη βαθμολογία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Football League. Νίκη - παραμονής ο Αχαρναϊκός, χωρίς γκολ στα Αγροτικός - Κισσαμικός και Παναιγιάλειος - Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στην 5η θέση της βαθμολογίας, έστω προσωρινά, ανέβηκε η Λαμία στη Football League, μετά την επικράτηση (2-0) σε βάρος του Πανσερραϊκού. Ο Αχαρναϊκός λυτρώθηκε στο φινάλε, καθώς επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου στο Μενίδι. Αγροτικός Αστέρας και Κισσαμικός έχασαν ένα σωρό ευκαιρίες αλλά έμειναν στο 0-0, ενώ ίδιο αποτέλεσμα και στο Αίγιο ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι συνθέσεις των αγώνων:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-0

"Ανεβαίνει" η Λαμία, λύτρωση για τον Αχαρναϊκό
INTIME SPORTS

Ένα παιχνίδι στο οποίο χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά που τελικά δεν είχε γκολ έγινε στον Εύοσμο. Ο Κισσαμικός έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας στη δύσκολη έδρα του Αγροτικού Αστέρα. Η ομάδα του Καστελλίου στάθηκε μια χαρά στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό και είχε τις ευκαιρίες για να φύγει ακόμα και με τη νίκη από τον Εύοσμο. Ο Βοσνιάδης αρνήθηκε ωστόσο το γκολ με τις αποκρούσεις του σε Σελινιωτάκη (2’), Λώττα (33’), Μάντζη (81’) και Τσοντάκη (83’). Από την άλλη ο Λαζαρίδης έκανε σπουδαίες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Καθάριου (71’) και Γέσιτς (90+2’).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκ. Στεφάνοβιτς):Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραντασιάδης, Καπίας, Αμαραντίδης, Γιάντσης (81' Κ. Θεοδωρίδης), Μακρυδημήτρης, Σαμουηλίδης, Ντόσης (60' Καραμπάς), Τοπούζης (60' λ. τρ. Καθάριος), Γέσιτς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπ. Μπαξεβάνος):Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Λώττας (65' Πότσι), Τσοντάκης, Βαττής (79' Βλάχος), Γιαννίτσης, Σμίλτος, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς, Σελινιωτάκης, Μάνιας.

Διαιτητής: Κουλούδης (Λέσβου)

Βοηθοί: Σάββας, Ζιγκερίδης (Σερρών)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-0

Μόνο τη νίκη επιδίωκε ο Παναιγιάλειος από το εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Θεσσαλοί όμως ήταν απολύτως συγκεντρωμένοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, απέσπασαν τον βαθμό και οι Αιγιώτες έκλεισαν το 2015 σε τροχιά υποβιβασμού. Ύστερα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν μεν την υπεροχή, αλλά δίχως να απειλήσουν ουσιαστικά, οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε η ώρα έπαιρναν μέτρα και θα μπορούσαν στο φινάλε να φύγουν και με το τρίποντο, αλλά στο 87' ο Πιτταράς έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Σανδραβέλης (44' Λινάρδος), Ιωάννου, Κολόκας, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης (66' Πέρεθ), Πέριτς, Σταμογιάννος, Σκαρτσίλας (90' Μίλιτς).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (60' Πιτταράς), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς (84' Ακασού), Υφαντής, Τσούκαλος, Μπιτέλης (69' Μοσχάκης), Μπλέντι.

Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)

Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Σεφέρης (Κορινθίας)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-0

"Ανεβαίνει" η Λαμία, λύτρωση για τον Αχαρναϊκό
INTIME SPORTS

Σε ντέρμπι παραμονής είχε εξελιχθεί η αναμέτρηση στο Μενίδι ανάμεσα σε Αχαρναϊκό και Ζάκυνθο. Οι νησιώτες είχαν κλείσει καλά τα μετόπισθεν και οι "πράσινοι" περιορίζονταν σε άκαρπη υπεροχή. Οι Επτανήσιοι σπάνια έφταναν στην επίθεση και πέρα από τον Ζαϊρί δεν υπήρχε άλλος παίκτης να κάνει τη διαφορά ή και να κρατήσει μπάλα. Τελικά η λύτρωση για τον Αχαρναϊκό ήρθε στο 76ο λεπτό. Ο Μουστάκης με ένα εξαιρετικό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, κατέληξε στο παραθυράκι του τερματοφύλακα της Ζακύνθου, αφού πρώτα χτύπησε και στο δοκάρι.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Σωτηράκος, Εμέκα (94' Χριστόπουλος), Κωστόπουλος, Μωυσιάδης, Μουστάκης, Μαρής, Παπατόλιος (63' Σιάνης) , Καλογερόπουλος (86' Παπαδόπουλος), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Πολίτης, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Καμπούρης, Βοσνακίδης (72' Ν. Πέττας), Νίκιτς, Ναζίμ, Λέκκας (57' Γραικός), Ορφανίδης, Κάρδαρης (25' Κρολ), Ζαϊρί.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπουρμασόπουλος (Λάρισας)

ΒΟΗΘΟΙ: Νατσιούλας, Αναστασίου (Λάρισας)

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-0

Αήττητη για έβδομο παιχνίδι στην έδρα της έμεινε η Λαμία. Αυτή τη φορά επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού και έκλεισε νικηφόρα το 2015. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο, με γκολ των Τζόκιτς (53’) και Νατσιόπουλου (82’) και έστω προσωρινά ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας):Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Κοτσώνης, Λεάντρο, Τόσκας (33’ Ενγκουέμ), Καραλής (81’ Νεόφυτος), Νατσιόπουλος, Πίντο, Τζόκιτς (84’ Τζόκιτς), Καραγιάννης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημήτριου):Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Στεργιανός, Ολίσε (86’ Αγγελούδης), Μπεριάν (78’ Παπαστεργίου), Φουρτάδο, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας (75’ Ρούτσης), Ατματσίδης, Μπαλού.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live των αγώνων.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

Αχαρναϊκός - Ζάκυνθος 1-0 (76' Μουστάκης)

Αγροτικός Αστέρας - Κισσαμικός 0-0

Λαμία - Πανσερραϊκός 2-0 (53' Τζόκιτς, 82' Νατσιόπουλος)

Παναιγιάλειος - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

ΑΕΛ - Τρίκαλα 2-0 (74', 80' Μαρουκάκης)

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης (15:00, Παμπελοποννησιακό Στάδιο)

Πανελευσινιακός - ΑΟ Χανιά (15:00, Δημ. Ελευσίνας)

Καλλιθέα - Ολυμπιακός Βόλου (15:00 OTE TV, Δημ. Καλλιθέας)

Κέρκυρα - Εργοτέλης (18:00 ΟΤΕ TV, ΕΑΚ Κέρκυρας)

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η βαθμολογία:

1. ΑΕΛ 28

2. Απόλλων Σμύρνης 25

3. Τρίκαλα 24

4. Κέρκυρα 24

5. Λαμία 20

6. Ολυμπιακός Βόλου 18

7. Κισσαμικός 18

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 18

9. Καλλιθέα 17

10. ΑΟΧ 16

11. Παναχαϊκή 15

12. Αγροτικός 14

13. Εργοτέλης 14

14. Πανσερραϊκός 14

15. Αχαρναϊκός 14

16. Παναιγιάλειος 13

17. Ζάκυνθος 10

18. Πανελευσινιακός 6

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ