FOOTBALL LEAGUE

Καλλιθέα- Εθνικός 1-2

Καλλιθέα- Εθνικός 1-2

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Εθνικός, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας στο "Ελ Πάσο" για την 5η αγωνιστική της Football League

"Σεφτέ" στις νίκες έκανε ο Εθνικός το απόγευμα της Δευτέρας. Η ομάδα του Νίκου Γκουλή επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας στο Στάδιο "Γρηγόρης Λαμπράκης" στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Με τη νίκη του αυτή ο Εθνικός έφτασε στους πέντε βαθμούς, ενώ η Καλλιθέα παρέμεινε στους τέσσερις. Το παιχνίδι ήταν καλό κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός ήταν πιο δραστήριος και είχε κάποιες ευκαιρίες για να ανοίξει από νωρίς το σκορ και τα κατάφερε στο 33ο λεπτό.

Ο Κορακάκης έκανε σέντρα από δεξιά, ο Χανιώτης έπιασε την κεφαλιά η μπάλα έφτασε στον Ουατάρα στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου για να κάνει το Καλλιθέα- Εθνικός 0-1.

Από την άλλη η Καλλιθέα δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Συμεωνίδη, με εξαίρεση 1-2 μακρινά σουτ.

Το δεύτερο μέρος ήταν σαφώς καλύτερο και για τις δύο ομάδες, που είχαν και από ένα γκολ στο ξεκίνημα. Στο 47’ ο Μαρουκάκης με ωραίο πλασαριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Συμεωνίδη για να κάνει το Καλλιθέα- Εθνικός 1-1.

Δεν πρόλαβαν όμως να πανηγυρίσουν και πολύ οι παίκτες της Καλλιθέας, καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Εθνικός πήρε και πάλι το προβάδισμα. Συγκεκριμένα μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ο Περέιρα έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 1-2 για τους Πειραιώτες.

Στην συνέχεια η Καλλιθέα ανέβασε την απόδοσή της προκειμένου να ισοφαρίσει, αλλά και πάλι ο Εθνικός ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ.

Συγκεκριμένα, στο 73', ο Τσάνα για την Καλλιθέα, έκανε μια ωραία προσπάθεια από δεξιά, μπήκε μέσα στην περιοχή του Εθνικού, γύρισε την μπάλα στον Μαρουκάκη ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά ο Συμεωνίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η απάντηση του Εθνικού ήρθε στο επόμενο λεπτό (74'), όταν ο Χανιώτης έκανε το σουτ, ο Αθανασόπουλος απέκρουσε, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Κωστάκης ο οποίος με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της Καλλιθέας.

Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους στο 77', όταν ο Μαρουκάκης έστρωσε την μπάλα στον Τσάνα, ο τελευταίος έκανε το πλασέ η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Εθνικού και ο Συμεωνίδης με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ.

Από εκείνο το σημείο και μετά δεν άλλαξε κάτι με τον Εθνικό να παίρνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 2-1.

Ο διαιτητής του αγώνα Κιοτζένης (Καβάλας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Πινδώνη, Ντακόλ, Συμεωνίδη, Περέιρα, Κατσαρό και Χανιώτη.

Καλλιθέα: Αθανασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Τζωρμπατζάκης, Κουτρουμπής (78' Ντακόλ), Ηρακλής, Πινδώνης, Κατσαρός, Καλτσάς (46' Μαρουκάκης), Τσάνα, Καραδήμος, Πλατέλλας (46' Φαμπίνιο).

Εθνικός: Συμεωνίδης, Παγώνης, Κοκκίνης, Σύρος (81' Παστός), Ψιάνος, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Περέιρα (70' Στρατάκης), Ουατάρα, Χανιώτης, Τσεμπερίδης (57’ λ.τρ. Κωστάκης).

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ