FOOTBALL LEAGUE

Πιερικός- Βέροια 3-2

Πιερικός- Βέροια 3-2
INTIME SPORTS

Με γκολ του Κοντέων στο 89' ο Πιερικός κατάφερε και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη με 3-2 επί της Βέροιας για την 6η αγωνιστική της Football League

Την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε την Δευτέρα ο Πιερικός. Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League με γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης επικράτησε με 3-2 της Βέροιας.

Ο Πιερικός ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 21ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πλασέ του Γκουγκουλιά από κοντά. Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν καλύτερο παρά την βροχή.

Στο 66' ο Πιερικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δήμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να τον επηρέασε. Στο 73' Ο Πιερικός κέρδισε πέναλτι όταν ο Μπάρμπας τράβηξε τον Πουλάκο. Ο τελευταίος το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-0 για τον Πιερικό.

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Πιερικός θα έπαιρνε μια άνετη νίκη, η Βέροια δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 77' ο Σάντσεζ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 2-1 για την Βέροια.

Δέκα λεπτά αργότερα (87'), η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη κατάφερε και έφερε το ματς στα ίσια. Μετά από σέντρα του Μπαρκάν ο Σαμαράς με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Τελικά η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε δύο λεπτά αργότερα (89') Ο Κοντέων που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή, με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη για να διαμορφώσει το τελικό 3-2 για τον Πιερικό.

Με τη νίκη του αυτή ο Πιερικός έφτασε στους 7 βαθμούς, όσους έχει και η Βέροια.

Ο διαιτητής του αγώνα Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), απέβαλε με δύο κίτρινες κάρτες τον Δήμου, ενώ έδειξε την κίτρινη κάρτα και στους Πέντα, Μιλόσκοβιτς, Γουσούλη, Γουμάγια, Τσιάτσιο και Μπάρμπα.

Πιερικός: Γουμάγιας, Γουσούλης, Τασίδης, Δήμου, Παπαγεωργίου, Χατζής, Πουρτουλίδης, Μιλόσκοβιτς (67' Κόντέων), Πέντα, Γκουγκουλιάς (54' Λόπεζ), Πουλάκος (78' Κ. Λαζαρίδης).

Βέροια: Καντιμοίρης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς, Μπάρμπας, Τσιάτσιος, Μπαργκάν, Σάντσες, Οικονόμου (46' Καγκιούζης), Καλτσάς (63' Μπλαζέφσκι), Γεωργιάδης (46' Αμαραντίδης).

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ