FOOTBALL LEAGUE

Τιμούν τη μνήμη του Μπαχράμη

Τιμούν τη μνήμη του Μπαχράμη
INTIME SPORTS

Ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αγώνων της 1ης αγωνιστικής των Πρωταθλημάτων ΟΠΑΠ FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2, αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή

Ενός λεπτού σιγή θα κρατηθεί την 1η αγωνιστική στους αγώνες της FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη.

Επίσης, η Λίγκα, αποφάσισε να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του με κάθε πρόσφορο τρόπο, ενώ δημιουργείται επίλεκτη ομάδα ποδοσφαιριστών η οποία θα διεξάγει αγώνες, τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται σε κοινωνικές πρωτοβουλίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: " H FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αγώνων της 1ης αγωνιστικής των Πρωταθλημάτων ΟΠΑΠ FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2, στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη. Κατά τη τελευταία συνεδρίαση το Δ.Σ. αποφάσισε όπως συμπαρασταθεί στην οικογένεια του με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Επίσης, τη Δευτέρα και τη διάρκεια της ημερίδας, παρουσία των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Καλογιάννης εισηγήθηκε την δημιουργία μιας επίλεκτης ομάδας ποδοσφαιριστών η οποία θα διεξάγει αγώνες, τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται σε κοινωνικές πρωτοβουλίες. Η εισήγηση του Προέδρου έγινε αποδεκτή
".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ