Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πολύ ξύλο στο Παναχαϊκή-Παναιτωλικός

Πολύ ξύλο στο Παναχαϊκή-Παναιτωλικός
INTIME SPORTS

Αναβλήθηκε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Παναχαϊκής με τον Παναιτωλικό μετά από επεισόδια που εκδηλώθηκαν πριν τον αγώνα(ο οποίος αναβλήθηκε). Τρεις άνθρωποι πήδηξαν από τις κερκίδες για να σωθούν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άσχημα.

Οι δυο ομάδες έχουν "ιστορία", αφού και κατά το παρελθόν έχουν δημιουργηθεί επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δυο συλλόγων.

Παρόλα αυτά αποφασίστηκε να γίνει φιλικός αγώνας μεταξύ των δυο σωματίων ο οποίος δεν ξεκίνησε ποτέ, αφού εκδηλώθηκαν σοβαρά επεισόδια.

Άνθρωποι του Παναιτωλικού καταγγέλλουν πως "άγνωστοι" οι οποίοι φορούσαν μαύρα επιτέθηκαν στο μέρος όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του Παναιτωλικού.

Οι "άγνωστοι" είχαν στα χέρια τους σπασμένα μπουκάλια, μαχαίρια και καδρόνια με αποτέλεσμα ο κόσμος που καθόταν στις κερκίδες να αναγκαστεί να πηδήξει από τις κερκίδες και να τραυματιστεί!

Τρεις άνθρωποι χτύπησαν άσχημα από την πτώση τους και βρίσκονται στο νοσοκομείο, ενώ ένας από αυτούς τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Ο αγώνας όπως ήταν λογικό διεκόπη, ενώ πολλά ερωτηματικά υπάρχουν για την απουσία της αστυνομίας, καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία για επεισόδια στο συγκεκριμένο ματς.

** Η φωτογραφία δεν έχει σχέση με τα συγκεκριμένα επεισόδια και είναι αρχείου.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ