Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο Αίγιο ο Φετφατζίδης

Στο Αίγιο ο Φετφατζίδης
INTIME SPORTS

Το ντέρμπι Παναιγιάλειος-Παναχαϊκή παρακολούθησε από κοντά ο Γιάννης Φετφατζίδης, παρέα με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, και όπως ήταν φυσικό έγινε "αντικείμενο" λατρείας από δεκάδες πιτσιρικάδες.

Είναι το πιο "καυτό" όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτόν τον καιρό και όπως είναι φυσικό όπου πάει γίνεται... είδηση. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Φετφατζίδη ο οποίος δεν ξέχασε χθες τον φίλο του Λευτέρη Ματσούκα που αγωνίζεται στον Παναιγιάλειο.

Ο "Φέτφα", παρέα με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ταξίδεψε μέχρι το Αίγιο όπου βρέθηκε στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου για να δει τον αγώνα της ομάδας του Ματσούκα κόντρα στην Παναχαϊκή (ο πρώην "ερυθρόλευκος" ξεκίνησε στην εντεκάδα).

Το γήπεδο είχε πάρα πολύ κόσμο (περίπου 3.500 θεατές) και η παρουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού δεν πέρασε απαρατήρητη.

Δεκάδες πιτσιρίκια τον "πολιόρκησαν" για ένα αυτόγραφο και αυτός δεν αρνήθηκε σε κανένα από αυτά, παραμένοντας ως συνήθως προσγειωμένος καθώς η δημοσιότητα των τελευταίων ημερών - ευτυχώς- δεν δείχνει να τον... "αλλάζει".

Για την ιστορία η Παναχαϊκή πήρε το ντέρμπι με 2-1 (δείτε εδώ τα αποτελέσματα όλων των αγώνων της Football League 2).

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ