ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αετός Σκύδρας- Πανσερραϊκός 0-2

Αετός Σκύδρας- Πανσερραϊκός 0-2
INTIME SPORTS

Ο Πανσερραϊκός δυσκολεύτηκε στην Σκύδρα, ωστόσο με δύο γκολ στην παράταση επικράτησε του τοπικού Αετού με 2-0 και πήρε την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ

Αρκετά δυσκολεύτηκε ο Πανσερραϊκός στην Σκύδρα από τον τοπικό Αετό, μέχρι να πάρει την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Νττράγκαν Κοκότοβιτς η οποία ήταν πολύ κακή, κατάφερε στην παράταση (0-0 κανονικός αγώνας) να επικρατήσει με 2-0 με γκολ των Τάντιτς και Σουμπίνιο και να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Αετός από την άλλη στάθηκε πολύ καλά στην αναμέτρηση για ομάδα της Football League 2, έχοντας και δοκάρι στην παράταση, παρότι από το 72' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.

Γήπεδο: Σκύδρας

Διαιτητής/ Βοηθοί: Κύρκος (Ηπείρου)/ Γούκος, Πασχάλης (Ηπείρου)

Αετός Σκύδρας (Μπίλης): Φυρινίδης, Τζαβάρας, Τσαναξίδης, Κουλουκίδης, Παπουλίδης, Βοτάρης, Λεκάκης, Ινεμπολίδης (60' Γεωργίου), Αρβανιτόπουλος (77' Σαμαρόπουλος), Τζιώρας (54' Λαφαζανίδης), Τσότσιος.

Πανσερραϊκός (Κοκότοβιτς):
Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Κάστρο (90' Παπάζογλου), Γεωργιάδης (65' Μπέλιτς), Τάντιτς, Παντελιάδης, Νταλέ, Μαβενέ, Ανάκογλου (61' Λεοζίνιο), Σουμπίνιο.

Κίτρινες κάρτες:
Τσότσιος (Αετός Σκύδρας), Σαμαρόπουλος (Αετός Σκύδρας) – Ανάκογλου (Πανσερραϊκός), Σουμπίνιο (Πανσερραϊκός), Μπέλιτς (Πανσερραϊκός), Παντελιάδης (Πανσερραϊκός), Βοσκόπουλος (Πανσερραϊκός), Παπάζογλου (Πανσερραϊκός)

Κόκκινες κάρτες:
Τσότσιος (72', Αετός Σκύδρας)

Σκόρερ: Τάντιτς (108', Πανσερραϊκός), Σουμπίνιο (114', Πανσερραϊκός)

Το ματς

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο ορεξάτοι στην αναμέτρηση, ωστόσο παραλίγο να βρεθούν πίσω στο σκορ όταν στο 4ο λεπτό, ο Κουλουκίδης στην προσπάθειά του να διώξει σημάδεψε το δοκάρι της ομάδας του.

Δύο λεπτά αργότερα (6') ο Αρβανιτόπουλος έκανε το σουτ, αλλά ο Ράντμαν απέκρουσε, ενώ το ίδιο έκανε και στο 29' στο σουτ του Τζιώρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 68' ο Αετός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν Γεωργίου έκανε το πλασέ, αλλά ο Ράντμαν απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 72' ο Αετός έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσότσιου.

Οι γηπεδούχοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, στο 88’ έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία, πάλι με τον Γεωργίου. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα και οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση.

Και στο έξτρα χρόνο του παιχνιδιού, η ομάδα της Σδκύδρας ήταν αυτή που άγγιξε το γκολ, όταν στο 100' ο Γεωργίου έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ράντμαν.

Τελικά αφού ο Αετός έχασε τις ευκαιρίες, ο Πανσερραϊκός, ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 108', ο Μπέλιτς έκανε την σέντρα και ο Τάντιτς από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1 για την ομάδα των Σερρών.

Το τελικό 0-2 για τα "λιοντάρια" διαμόρφωσε στο 114' ο Σουμπίνιο, δίνοντας στην ομάδα του την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ