ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αναβλήθηκε το Ηλιούπολη-Ολυμπιακός

Αναβλήθηκε το Ηλιούπολη-Ολυμπιακός
Κύπελλο INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ αποφάσισε την οριστική αναβολή του αγώνα Ηλιούπολη - Ολυμπιακός, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπορούν να δώσουν δυο παιχνίδια μέσα σε "48" ώρες. Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες η διεξαγωγή του ματς.

Η ΕΠΟ αποφάσισε την οριστική αναβολή του αγώνα Ηλιούπολη - Ολυμπιακός, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπορούν να δώσουν δυο παιχνίδια μέσα σε "48" ώρες

Μια απόφαση που αναμένεται να προκαλέσει αντίδραση από την μεριά του Παναθηναϊκού πήρε η ΕΠΟ, καθώς ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στην Ηλιούπολη και τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε οριστικά.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπορούν να δώσουν δυο παιχνίδια μέσα σε "48" ώρες, γεγονός που οδήγησε την ΕΠΟ σε αυτή την απόφαση. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του υποστηρίζει πως το ματς Κυπέλλου προηγείται και γι΄αυτό το ντέρμπι θα έπρεπε να αναβληθεί.

Όπως και να έχει σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα Ηλιούπολη - Ολυμπιακός, που θα πρέπει να γίνει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Αυτό σημαίνει πως το ντέρμπι του Σαββάτου θα γίνει κανονικά στις 19:30, χωρίς να υπάρξουν αλλαγές.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ