ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για μία θέση στους "8"

Για μία θέση στους "8"
Σολτάνι Στολτίδης INTIME SPORTS

Κέρκυρα - Ηρακλής (17:30 - Conn-x) και Διαγόρας - Εθνικός Αστέρας (15:00), θα παλέψουν για μία θέση στους "8" καλύτερους του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη το μεσημέρι (video).

Δυο ζευγάρια από τα δέκα συνολικά δεν είχαν νικητή για το Κύπελλο Ελλάδας, με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα (Τετάρτη 12/12/011) τους επαναληπτικούς.

Κέρκυρα - Ηρακλής (17:30 - Conn-x) και Διαγόρας - Εθνικός Αστέρας (15:00) δίνουν μάχη για τους "8" της διοργάνωσης έχοντας βλέψεις ακόμα και για τελικό!

Διαγόρας - Εθνικός Αστέρας: (15:00 - χωρίς τηλεοπτική κάλυψη)

Γήπεδο: "Στάδιο Διαγόρα"

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Ζαρακοβίτης (Θεσπρωτίας)

4ος: Νίκας (Μεσσηνίας)

Διαγόρας αποστολή: Ταραχούλσκι, Ζλάτκοβιτς, Σκόνδρας, Γεωργίου, Εξουζίδης, Καρπαθάκης, Μαριετάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Πουλόπουλος, Προβατίδης, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Χριστοφιλέας, Αγκιρίμπα και Τύρελης.

Εκτός έμειναν οι: Μαρτσέλο Γκούτμαν, Μιχάλης Φράγκος, Χοσέ Ρέγιες και Πέτρος Καμινιώτης.

Εθνικός Αστέρας αποστολή : Χωρίς προβλήματα η ομάδα του Αστέρα, θα ταξιδέψει στην Ρόδο για να κάνει την έκπληξη και να πάρει την πρόκριση. Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Σανόκο καθώς δεν εκδόθηκε τελικά το δελτίο του, όπως και οι Παντίδος, Βάσι.

Να πούμε πως η ομάδα της Καισαριανής θα ενισχυθεί σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με σκοπό να παραμείνει στην κατηγορία.

Πρόβλεψη: Η λογική λέει άσος, όμως και το Χ είναι στο παιχνίδι.

Κέρκυρα - Ηρακλής: (17:30 - Conn-x)

Γήπεδο: ΕΑΚ

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Γρεβενής (Χαλκιδικής)

4ος: Δελφάκης (Γρεβενών)

Κέρκυρα αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Ιωάννου, Μίχος, Μακρής, Στοτλίδης, Χαμπλ, Γκουστάβο, Επστάιν, Τσίγκας, Αποστολίδης, Καλαντζής, Φλαβίνιο, Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Παρασκευαΐδης, Η. Ιωάννου, Μάμαλος.

Εκτός έμειναν οι: Η μεγαλύτερη απουσία έχει να κάνει με τον Τάσο Βενέτη, ενώ και ο Παρασκευαΐδης δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ηρακλής αποστολή: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κυριαζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Αραμπατζής, Κανακούδης, Λίμα, Ντάνι, Καρλίνιος, Γκαρσία, Ηλιάδης, Μάρα, Βουτσιάς, Παπαστεριανός, Γιάκομπ, Σίσιτς, Σολτάνι.

Εκτός έμειναν οι: Εκτός του Κατσαμπή (που είναι αρκετό καιρό έξω, εκτός είναι και ο Σοτ, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα. Στα καλά νέα η επιστροφή του Σολτάνι.

Πρόβλεψη: Το παιχνίδι έχει πολύ Χ μέσα. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ