ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Mπένος: "Για τον Μπαχράμη"

Mπένος: "Για τον Μπαχράμη"
INTIME SPORTS

Στον Παναγιώτη Μπαχράμη που έφυγε πριν λίγους μήνες από την ζωή, αφιέρωσε τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Άρη, ο τεχνικός των Τρικάλων, Γιώργος Μπένος.

Ο Έλληνας προπονητής, δεν έκρυψε την χαρά του για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, ξεκαθάρισε πως μεγάλος στόχος είναι να συνεχίσει έτσι η ομάδα του και στο πρωτάθλημα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει παίκτες και κόσμο.

"Ήταν ένα παιχνίδι πρόκληση για εμάς, αν κοιτάξεις το μέγεθος του αντιπάλου, την ποδοσφαιρική οντότητα, το ρόστερ και την πορεία του Άρη στο Κύπελλο. Σταθήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και τακτικά και από θέμα ψυχολογίας. Δεν φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο. Δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ αλλά αντιδράσαμε. Πήγαμε στο γκολ και κρατήσαμε τον Άρη μακριά από την εστία μας. Στόχος μας ήταν να κάνουμε μία καλύτερη εμφάνιση απ' ότι με τον Πανθρακικό. Μέσα σε 3 μέρες έπαιξαν τα 13 παιδιά που αγωνίστηκαν στην Κομοτηνή με πολλά ψυχικά αποθέματα και μυαλό.

Δεν δώσαμε στον Άρη χώρο να φύγει στην κόντρα επίθεση κάτι που το πετύχαμε. Σήμερα αποδείχθηκε ότι η θέληση και το μυαλό βγήκε στο γήπεδο. Ήταν μία ιστορική πρόκριση για τα Τρίκαλα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και τον κόσμο. Είναι το τρίτο παιχνίδι που είμαι στον πάγκο των Τρικάλων και ευτυχής για την πρόκριση. Θα γιορτάσουμε άλλη μία ώρα.

Στόχος μας δεν είναι το Κύπελλο και α΄π αύριο το πρωί θα αρχίσουμε δουλειά για τον Εθνικό που θα είναι η κορύφωση της κούραση. Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που παίζουμε σε λάσπη. Από αύριο το πρωί χαμηλώνουμε το κεφάλι, συνεχίζουμε την ίδια δουλειά για να κερδίσουμε το παιχνίδι την Κυριακή.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Ήταν συγκινητική η παρουσία του και ευχαριστώ και τα παιδιά. Είναι μεγάλη μου λύπη που δεν είναι παρίσταται δίπλα μου ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ κάτι που θα ήεθελα. Δεν ξέρω αν είναι θεσμικό πλαίσιο η πίκρα ή απογοήτευση. Και ο Άρης είναι ιστορική ομάδα, όπως και τα Τρίκαλα και απαιτούμε σεβασμό. Αποδείχθηκε στο γήπεδο πιστεύουμε"
, τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Τρικάλων.

Για την διακοπή του ματς και αν έκανε καλό στην ομάδα του: "Εμείς πιέζαμε και η διακοπή οφελούσε τον Άρη. Προφανώς εμάς δεν ευνοούσε γιατί είχαμε πάθος. Τα Τρίκαλ δεν ευνοήθηκαν από την διακοπή".

Για το που αφιερώνει την πρόκριση: "Την πρόκριση θα ήθελα να την αφιερώσω στον Παναγιώτη Μπαχράμη".

Κοντογουλίδης: "Αφιερωμένη στον Στεπάνοβιτς"

Από την πλευρά του, ο Κοντογουλίδης αφιέρωσε την μεγάλη επιτυχία στον Στεπάνοβιτς που στάθηκε άτυχος καθώς έσπασε το χέρι του: "Σήμερα πετύχαμε μια πολύ μεγάλη πρόκριση για την ομάδα, απέναντι σ' έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Όλοι δώσανε το 100% και πήραμε μία μεγάλη πρόκριση. Θέλουμε να την αφιερώσω στον Σλάβεν Στεπάνοβιτς που είχε σπάσει το χέρι του. Ο δρόμος του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής είναι πολύ μακρύς".

Για την φάση της αποβολής του Μίτσελ: "Του ζήτησα τον λόγο και μετά με χτύπησε από πίσω. Υπάρχει και το βίντεο. Έχω δεχθεί χτύπημα από κάτω. Στα γεννητικά όργανα".

Για την συνέχεια: "Όλες οι ομάδες θέλουν να προχωρήσουν στο Κύπελλο αλλά στόχος μα είναι στο πρωτάθλημα να τα πάμε καλά. Την Κυριακή είναι η ουσία για να πάρει αξία η ισοπαλία της Κομοτηνής".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ