ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Προπόνηση "αιωνίων" με Κύπελλο

Προπόνηση "αιωνίων" με Κύπελλο
INTIME SPORTS

Η τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζεται με το κυρίως μενού το επόμενο διήμερο και σήμερα στην μάχη ρίχνονται ο κάτοχος του τίτλου Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και περυσινός φιναλίστ του θεσμού, Άρης.

Το «τριφύλλι» και οι «ερυθρόλευκοι» λίγες μέρες πριν από το μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, δοκιμάζονται εκτός έδρας. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Κοζάνη και οι Πειραιώτες την Ηλιούπολη στο γήπεδο του Αιγάλεω. Ο δε Άρης θα δοκιμαστεί στην έδρα των Τρικάλων.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Παναιτωλικός - Ηρακλής (14:00): Ο Ηρακλής έχει δύσκολη αποστολή καθώς θα αντιμετωπίσει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει την άνοδο. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα κόντρα στον «Γηραιό» που θα επιδιώξει να δείξει την ανωτερότητα του απέναντι σε μία ομάδα κατώτερης κατηγορίας. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σελίμος του συνδέσμου Λακωνίας.

Παναχαϊκή - Καβάλα (14:00): Με τον αέρα της εξαιρετικής της πορείας στην Σούπερ Λίγκα, η Καβάλα θα κυνηγήσει πλέον την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου στην Πάτρα. Οι «Αργοναύτες» έχουν υψηλές φιλοδοξίες στον δεύτερο τη τάξει θεσμό και ενώ πέρυσι είχαν φτάσει για πρώτη φορά στην ημιτελική φάση. Η Παναχαϊκή από την άλλη πλευρά θέλει να θυμηθεί το ένδοξο παρελθόν της και με «όπλο» την έδρα να κάνει την έκπληξη. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Μήτσιος του συνδέσμου Ηπείρου.

Αετός Σκύδρας - Πανσερραϊκός (14:00): Η νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο μοιάζει με «φάρμακο» για τον Πανσερραϊκό, ειδικά μετά και από την εντός έδρας ήττα κόντρα στην Κέρκυρα με την οποία παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη απέναντι σε μία ομάδα με την οποία την χωρίζουν δύο κατηγορίες. Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Κύρκος του συνδέσμου Ηπείρου.

ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης (15:00-CONN-X TV): Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση στο γήπεδο των Ζωσιμάδων. Ο πρωτοπόρος της Β΄Εθνικής, ΠΑΣ Γιάννινα αφήνει για λίγο στο περιθώριο την προσπάθεια για επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα και θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει στον δεύτερο τη τάξει θεσμό τα τελευταία χρόνια με μία πρόκριση απέναντι στον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί από την άλλη πλευρά θέλουν να γιατρέψουν τις πληγές που άνοιξε η ήττα στην Καβάλα και να συνεχίσουν την πορεία τους στο Κύπελλο όπου δεν έχουν καταφέρει κάτι σημαντικό τα τελευταία χρόνια. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Αμπάρκιολης του συνδέσμου Μακεδονίας.

Διαγόρας - Πανιώνιος (17:00): Αναμέτρηση σε «κυανέρυθρο» φόντο διεξάγεται στην Ρόδο. Ο Πανιώνιος έχει γνωρίσει μέσω του Κυπέλλου τις μεγαλύτερες του στιγμές με την κατάκτηση δύο τροπαίων, ωστόσο στην παρούσα φάση η νίκη-πρόκριση κρίνεται απαραίτητη και για ψυχολογικούς λόγους καθώς στο πρωτάθλημα η πορεία του είναι πολύ κακή με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Πανσερραϊκό. Ο Διαγόρας θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλος του και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας.

Κοζάνη - Παναθηναϊκός (17:00-CONN-X TV): Στην πατρίδα του προπονητή του, Νίκου Νιόπλια ο Παναθηναϊκός ψάχνει για ένα νέο ξεκίνημα μετά την ήττα από την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, προκειμένου να βελτιώσει την ψυχολογία του ενόψει και του μεγάλου ντέρμπι που ακολουθεί το Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Το «τριφύλλι» θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι και επιθυμεί να κάνει ποδαρικό με το δεξί στον θεσμό. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος με στόχο πρώτα απ΄όλα μία καλή εμφάνιση απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βοσκάκης του συνδέσμου Ρεθύμνου.

Τρίκαλα - Άρης (20:00-CONN-X TV): Το Κύπελλο αποτελεί στόχο και φέτος για τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε πέρυσι έως τον τελικό και θα επιδιώξει να διακριθεί και φέτος στον δεύτερο τη τάξει θεσμό. Οι «κίτρινοι» ψάχνουν για την επιστροφή τους στις νίκες μετά από τρεις αγώνες(σ.σ δύο για το πρωτάθλημα και ένα για την Ευρώπη) κόντρα στα Τρίκαλα που θα κυνηγήσουν την έκπληξη «ποντάροντας» στον παράγοντα έδρα. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Τσινιάρης του συνδέσμου Αθήνας.

Ηλιούπολη - Ολυμπιακός (20:00-CONN-X TV): Στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» του Αιγάλεω, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει καλό ποδαρικό στο Κύπελλο απέναντι στην Ηλιούπολη καθώς στόχος του είναι η κατάκτηση του νταμπλ. Οι «ερυθρόλευκοι» λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, θέλουν να αποφύγουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις και να συνεχίσουν την πορεία τους στον θεσμό, αποφεύγοντας ένα ανάλογο σοκ με πέρυσι όπου είχαν αποκλειστεί από νωρίς με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Η Ηλιούπολη έχοντας τον τίτλο του αουτσάιντερ στο ζευγάρι θα κυνηγήσει τις δικές της πιθανότητες. Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Θάνος του συνδέσμου Γρεβενών.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ