ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βαλβέρδε: "Κρατάμε μόνο την πρόκριση"

Βαλβέρδε: "Κρατάμε μόνο την πρόκριση"
INTIME SPORTS

Μόνο την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου κρατάει από τον αγώνα με την Ηλιούπολη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος προβληματίστηκε από την εμφάνιση της ομάδας του

Αρκετά προβληματισμένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τον τέλος της αναμέτρησης με την Ηλιούπολη.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" τόνισε μεταξύ άλλων πως το μοναδικό που κρατάει από το ματς είναι η πρόκριση και πως όλοι οι πρέπει να είναι έτοιμοι και όταν αγωνίζονται να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

" Από το παιχνίδι κρατάω μόνο τη νίκη που μας έδωσε και την πρόκριση και όχι την εμφάνιση μας. Σε αυτά τα παιχνίδι, ο αντίπαλος έχει τεράστιο κίνητρο και η Ηλιούπολη μας δυσκόλεψε πολύ. Αν δεν μπεις δυνατά και δεν σκοράρεις από την αρχή έχεις πρόβλημα. Αυτά είναι παιχνίδια για να υποφέρει ο προπονητής", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε ως δικαιολογία ότι βάλαμε παίκτες που δεν έχουν ρυθμό, αλλά είναι όλοι παίκτες του Ολυμπιακού και θα πρέπει να είναι έτοιμοι όποτε αγωνίζονται να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Σίγουρα ήταν δύσκολο παιχνίδι για αυτούς, είχαν έλλειψη ρυθμού και κάποιοι είχαν καιρό να αγωνιστούν, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Άλλοι τα κατάφεραν, άλλοι όχι".

Από ΣΗΜΕΡΑ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ