STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Α. Ριέρα: "Είναι ωραίο να παίζεις εναντίον του αδερφού σου"

Α. Ριέρα: "Είναι ωραίο να παίζεις εναντίον του αδερφού σου"
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, τα αδέρφια Άλμπερτ και Σίτο Ριέρα μίλησαν για την μεταξύ τους... κόντρα (videos)

Άλμπερτ και Σίτο Ριέρα βρέθηκαν για πρώτη φορά αντίπαλοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου "Καραϊσκάκη" με τον Άλμπερτ να φεύγει νικητής και τον Σίτο να δηλώνει πως περιμένει την... ρεβάνς.

Τα δύο αδέρφια μίλησαν μετά τον αγώνα για την μεταξύ τους κόντρα, με τον άσο του Ολυμπιακού να τονίζει πως είναι ωραίο το συναίσθημα να αγωνίζεται εναντίον του αδερφού του.

" Είναι ωραίο να παίζεις εναντίον του αδερφού σου, όμως αυτό που μετράει, είναι να παίρνεις του τρεις βαθμούς της νίκης και να προχωράς. Κρίμα για εκείνον, ευτυχώς για μας", είπε και πρόσθεσε:

" Οι γονείς μας ήταν και με τους δυό μας, ήθελαν να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο γήπεδο και να κερδίσει ο καλύτερος. Ηταν καλό που κάναμε τόσες ευκαιρίες και πετύχαμε ευρεία νίκη ειδικότερα μετά την ήττα που είχαμε στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό".

Από την άλλη πλευρά ο Σίτο Ριέρα δήλωσε: " Πριν τον αγώνα ήμουν χαρούμενος που θα έπαιζα κόντρα στον αδερφό μου, όμως τώρα είμαι θυμωμένος και δεν έχω όρεξη για να πω πολλά. Σιγουρα επιφυλάσσομαι για τη ρεβανς. Στο γήπεδο μας θα είναι διαφορετικό παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ