STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ Καλλονής - Λεβαδειακός 1-0

ΑΕΛ Καλλονής - Λεβαδειακός 1-0
Καλλονή πανηγυρική INTIME SPORTS

Σπουδαία νίκη για την Καλλονή επί του Λεβαδειακού μετά από τρία σερί ανεπιτυχή που την φέρνει επτά πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το θαύμα της Καλλονής συνεχίζεται. Χωρίς φυσική έδρα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι "σαρδέλες" πήραν μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό με 1-0 κι έφτασαν τους 29 βαθμούς, ενώ οι Βοιωτοί έμειναν στους 24.

Καθαρά στο αγωνιστικό μέρος ένα αυτογκόλ του Μουλόπουλου στο 13ο λεπτό ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιάννη Μάντζουράκη να πάρει το τρίποντο. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε, πίεσε, όμως οι καθαρές φάσεις ήταν ελάχιστες.

Παρακολουθήστε αυτή την Κυριακή στις 21:30 την εκπομπή Super BALL με σχόλια, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Καιρός: Ηλιοφάνεια

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Καρατζίκας, Γεωργαράκος (Αθηνών)

Καλλονή ( Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Ζακουάνι, Ποντιάνι, Κεϊτά, Γιορέντε, Μαρσέλο (Θάλιος 85'), Λεοζίνιο (Καλτσάς 69'), Μανούσος, Περόνε (Καζάκης 79').

Λεβαδειακός ( Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Σκέμπης (Μάρτινς 60'), Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Λαμπρόπουλος (Βαρέλα 34'), Κονέ, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (Καπό 70'), Μάντζιος.

Γκολ: Μουλόπουλος (αυτογκόλ 13')

Κάρτες: Κονέ (κίτρινη 26'), Χωριανόπουλος (κίτρινη 58'), Μιλοσάβλιεβ (κίτρινη 60'), Αναστασιάδης (κίτρινη 91'), Καπό (κίτρινη 95)

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης ΑΕΛ Καλλονής - Λεβαδειακός 1-0

Η ανασκόπηση του αγώνα

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ όμως Κονέ και Μιλοσάβλιεβ αστόχησαν από ευνοϊκή θέση. Αρχικά ο Μάντζιος έχασε τη μπάλα με τον Αφρικανό να πιάνει μία βολίδα, ενώ στη συνέχεια ο Σέρβος επιθετικός μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε... πλάγιο!

"Ευκαιρίες εσείς; Γκολ εμείς"

Εκεί που όλα έδειχναν πως οι Βοιωτοί πίεζαν, ήρθε ένα λάθος στη μεσαία γραμμή και ένα ακόμα λάθος της άμυνας για να φέρει το γκολ για την Καλλονή. Ο Μαρσέλο έγινε κάτοχος της μπάλας, μετά από γλίστρημα παίκτη του Λεβαδειακού στο κέντρο, πήγε να κάνε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Μουλόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα στο 13ο λεπτό.

Το ματς έχασε την ποιότητα του στη συνέχεια με τους γηπεδούχους να έχουν 3-4 καλές στιγμές και τους φιλοξενούμενους απλά να έχουν μία ανούσια κατοχή.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 39ο λεπτό πάλι με τον Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος έπιασε ένα απίστευτο σουτ πολλά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Στρατηλάτη να πετάγεται εντυπωσιακά στη γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ.

Βροχή από φάσεις

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και διαμαρτυρήθηκαν στο 53ο λεπτό για δεύτερη κίτρινη του Κονέ για μαρκάρισμα στον Λεοζίνιο. Ο Λεβαδειακός πάντως άγγιξε το 1-1 στο 55ο λεπτό όταν ο Μάντζιος έκανε το γύρισε από τα αριστερά και ο Μουλόπουλος που είχε προωθηθεί έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με κοντινή προβολή.

Ένα λεπτό αργότερα η Καλλονή έχασε μία ακόμα σπουδαία ευκαιρία. Ο Περόνε βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Λεοζίνιο, όμως ο Βραζιλιάνος πλάσαρε άουτ.

Έπεσε ο ρυθμός

Το παιχνίδι είχε πάθος, όμως τα λάθη ήταν αρκετά. Έτσι η επόμενη φάση ήρθε στο 83ο λεπτό. Ο Γιορέντε έφυγε στην κόντρα κι έπιασε δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα όμως πάνω στον Στρατηλάτη.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Μαρσέλο Ολιβέιρα σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν παντού. Δημιούργησε φάσεις, είχε συμμετοχή στο αυτογκόλ, ενώ μπορούσε να πετύχει άλλο ένα τέρμα. Από κοντά και ο Περόνε που ξεχώρισε στο δημιουργικό κομμάτι.

Η απογοήτευση

Ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν βοήθησε αρκετά την ομάδα του. Σε 2-3 στιγμές μπορούσε να τελειώσει τη φάση με απλή πάσα ή πλασέ, όμως επέλεξε το δύσκολο.

Στατιστικά Αγώνα

1 Γκολ 0

0 Ασίστ 0

10 Τελικές Προσπάθειες 9

3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3

7 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5

0 Κεφαλιές 1

3 Αποκρούσεις 6

14 Επεμβάσεις 7

10 Κλεψίματα 11

23 Φάουλ 16

2 Οφσάιντ 4

2 Κόρνερ 5

33 Λάθη 37

6/13 Γεμίσματα 9/21

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ